AnaSayfa / Genel / Kahve falında iki tane ay görmek

Kahve falında iki tane ay görmek

Kahve falında iki tane ay görmek iyi gelir getiren işler yapılacağına, bunun da fal sahibinin aklını karıştıracağı kadar hoşuna gideceğine ve kendisini çok heyecanlandıracağına, yaptığı yatırımlardan hayır görmeyeceğine, malından ve parasından olacağına, yeterli kimse haline geleceğine, yol yordam sorulan ve kendisinden de akıl danışılan kimse olacağına, doğru yolu bulacağına, aile bireyleri ile birlikte girilecek bir iş sayesinde çok iyi bir konuma gelineceğine ve kırılan kişilerin barıştırılmasında önayak olunacağına, parasının her geçen gün artacağına, yüreğindeki sıkıntılarından ve aşamadığı zorluklardan kurtulacağına işarettir.

Kahve falında iki tane ay gördüyseniz:

  • Harekete geçmeniz gerekiyor.

Kahve falında gökyüzünde iki tane ay görmek bir sebeple gerek iş hayatında gerekse de aile hayatında çok zor zamanlar geçirileceğine, dedikoducu ve kötü kalpli bir kişinin yardıma engel olmaya çalışacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dört tane ay görmek fal sahibinin deyim yerindeyse ayaklarının yerden kesileceğine, yapacağı işler ve atacağı doğru adımlar sayesinde hayatının çok daha iyi bir hal alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yedi tane ay görmek karşısına çıkan bazı kişiler ile tartışmak zorunda kalacağına, sevilen insanlarla araya mesafelerin, dargınlıkların ve çıkar çatışmalarının gireceğine, huzuru bozulan fal sahibinin yanlış adımlar atacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gökte iki tane ay görmek çok sevilen bir kişi ile ayrı düşüleceğine, çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine, hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına, karısı şile arasının çok iyi olacağına tabir olunur.

Kahve falında gökyüzünde üç tane ay görmek her anlamda mutlu ve huzurlu yaşayacağına, kişinin sıkıntılı, huzursuz ve üzgün günler geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında iki tane ay görmek sorunların eşle oturup konuşularak çözüme kavuşturulacağına, Allah’ın izni ile çok rahat edileceğine, uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, üzüntülerin sona ereceğine delalettir.

Kahve falında üç tane ay görmek saygınlık elde edeceğine, attığı her adımda çok daha kötü durumlara düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında falda ayyıldız görmek o kişiye zararının dokunacağına, çok iyi kazançlar elde edileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir