AnaSayfa / Genel / Kahve falında gökte iki tane ay görmek

Kahve falında gökte iki tane ay görmek

Kahve falında gökte iki tane ay görmek hayal edilenlere ulaşılamayacağına, hakkı olanı da sorunsuz ve sıkıntısız şekilde alacağına, kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına, sarsılacağına, nasip ve kısmetin yanlış yolda arandığına, yeni ve daha hayırlı kararlar verilmesi gerektiğine ve böylece işlerin sevinç ve mutluluk getireceğine, maddi zararın büyük olacağına, alacağı hayırlı haberler ile çok mutlu olacağına, yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında gökte iki tane ay gördüyseniz:

  • Aklınızı serbest bırakın.

Kahve falında gökte iki tane ay görmek eline geçen kazancı daha da arttıracağına, eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında üç tane ay görmek yaptığı işlerin günbegün artacağına, ruhsal bir hastalık ile mücadele etmek zorunda kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında iki tane ay görmek boş kuruntularla uğraşacağına, stresli bir ortama gireceğine, yeni bir haneye sahip olunacağına  ve işlerin bir şekilde düzeltileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dört tane ay görmek aşık olunan bir kişiden karşılık bulunacağına, kişinin tek başına başladığı işinde giderek pek çok kişiye de maaş verecek düzeye geleceğine yorulur.

Kahve falında yedi tane ay görmek maddi anlamda güçleneceğine, kişinin huzurunu kaçıracak pek çok olayın gerçekleşeceğine ve hayatın kontrolden çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gökyüzünde iki tane ay görmek sevilen bir kişi ile yaşanan bir tatsızlığı düzeltmek için geç kalındığına, ne kadar çok istenirse istensin hayallerin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine, kadının kendisinin cımbızla kaşını aldığını görmesi ise sorunlarının üstesinden kimseye ihtiyaç duymadan kendi başına halledeceğine delalettir.

Kahve falında gökyüzünde üç tane ay görmek hiç tatmadığı heyecanları tadacağına ve bilmediği duyguları öğreneceğine, arkadaşlardan biri ile kurulan işte beklenenden daha büyük kazanç elde edileceğine, anne baba hayır dualarının alınacağına tabir olunur.

Kahve falında gökte ay görmek yapılan işlerde çok hayırlı ve kazanç getirecek çalışmalar yapılacağına, endişelerin ve dertlerin biteceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir