AnaSayfa / Genel / Kahve falında üç tane ay görmek

Kahve falında üç tane ay görmek

Kahve falında üç tane ay görmek elde bulunan maddi olanakların yavaş yavaş kaybedileceğine, geçim derdinin biteceğine, çektiği tüm sıkıntıların sona ereceğine ve artık rahat bir nefes alacağına, sevilen kişilerin iş fikirlerinin gerçekleştirileceğine, akrabayla araya mesafe konulacağına, işlerin zarar getirecek bir hal alacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, başarıları ile tanınacağına, başarı basamaklarının hızlı bir şekilde tırmanılacağına, kazançtan yana istediği rakamları elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında üç tane ay gördüyseniz:

  • Güvendiğiniz kimselere danışmaktan çekinmeyin.

Kahve falında yedi tane ay görmek çok sevdiği ve değer verdiği bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine ve çok hayırlı bir evlada sahip olacağına, çeşitli tartışmalar yaşanacağına yorulur.

Kahve falında gökyüzünde üç tane ay görmek gözünü bürüyen mal ve para hırsına kapılacağına, sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında gökte iki tane ay görmek kısa süre içinde büyük gelişmeler kaydedileceğine, maddi olarak çok huzurlu olunacağına, Allah’a dua edeceğine delalet eder.

Kahve falında dört tane ay görmek yeni bir ilişkiye başlanacağına, rahat bir nefes alınacağına ve kazanılan mal varlığının sefasının sürüleceğine işaret eder.

Kahve falında iki tane ay görmek yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu sayede uzun bir zamandan beri çektiği sıkıntıların yakında biteceğine, sevdiği kişiler ile mutlu bir hayata merhaba diyeceğine ve uzun yıllar boyunca sağlıklı ve mutlu bir şekilde yaşayacağına, insanları kıracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında üç tane ay görmek üzüleceğine ve kaçırdığı fırsatlardan ötürü kendisini çok hırpalayacağına, huzurlu ve refah içinde bir hayat sürüleceğine rivayet eder.

Kahve falında gökyüzünde iki tane ay görmek kötülüklerden hep uzak olmaya, güvende olmaya, içinin rahat edeceğine alamet eder.

Kahve falında ayyıldız kolye görmek yapılan işte çok sıkıntılı olayların yaşanacağına ve aile bireylerinden birinin vereceği destek ile çok büyük kazançlar elde edeceğine, parasızlık ve geçim derdi olmadan yaşayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir