AnaSayfa / Genel / Kahve falında gökyüzünde iki tane ay görmek

Kahve falında gökyüzünde iki tane ay görmek

Kahve falında gökyüzünde iki tane ay görmek güçten ve takatten düşeceğine, mesleğindeki başarısının artacağına, bekarlar için mutlu bir karşılaşma, büyük bir işin sahibi olacağına, kısmetlerinin hiç eksilmeyeceğine, sıkıntıdan sonra feraha erileceğine, beraberinde çok hayırlı ve güzel gelişmeleri de getireceğine, dinini yaşayacağına, faydalı şeyler yapacağına, helal lokma yiyeceğine alamet eder.

Kahve falında gökyüzünde iki tane ay gördüyseniz:

  • Yemek konusunda abartılı davranışlarınız olabilir.

Kahve falında gökyüzünde iki tane ay görmek hayallerinin ve umutlarının tabiri caizse suya düşeceğine, kişinin adımlarını atarken çok dikkatli olmasına alamet etmektedir.

Kahve falında gökyüzünde üç tane ay görmek sorunlarının sürekli artacağına, zarar edeceği bir döneme gireceğine, üzüntülü bir duygu haline bürüneceğine rivayet eder.

Kahve falında gökte iki tane ay görmek ona kol kanat gereceğine, komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine, bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına, atılan doğru adımlar sayesinde itibar sahibi olunacağına alamet eder.

Kahve falında üç tane ay görmek kazancının günden güne artacağına, hiç düşünmediği kadar büyük başarılar kazanacağı bazı işlere gireceğine, kendisini daha iyi hissedeceği güzel bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dört tane ay görmek çok zor bir durumun üstesinden geleceğine, bazı iş konularında önemli devlet büyüklerine danışılacağına, ortaklı işlere girileceğine delalettir.

Kahve falında iki tane ay görmek çok büyük kazançlara sahip olacağına ve çok rahat edeceğine, bekleyişinin kazanacaklarına ve sahip olacaklarına değeceğine, hayatının da kolaylaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yedi tane ay görmek kazancının yerine gelmesine ve zararının da yavaş yavaş kapanacağına, yüzün güleceğine ve böylece moral bulacağına işaret eder.

Kahve falında gökyüzünde birçok ay görmek büyük bir prestije ve kazanca ulaşılacağına, gerçekleştireceği çalışmalar ve ortaya koyacağı işler sayesinde çok dikkat çekeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir