AnaSayfa / Genel / Kahve falında gökyüzünde birçok ay görmek

Kahve falında gökyüzünde birçok ay görmek

Kahve falında gökyüzünde birçok ay görmek işlerinde yeni bir sayfa açacağına, hayallerinin gerçekleşeceğine, çalışmalarının kendisine mutluluk getireceğine, geçim derdinin sona ereceğine, sağlığının yerine geleceğine ve hayatının daha eğlenceli bir hal alacağına, gözü karalığı sayesinde de birçok işi yapmayı becererek zenginliği yakalayacağına, zenginliğin kapılarının açılacağına, zor günlerin sona ereceğine, rızkının ve kazancının bollaşacağına, sağlığının ve neşesinin de yerine geleceğine, hatalı davranışları yüzünden ikaz edileceğine, sorunlu bir durum ile karşı karşıya kalacağına ve büyük bir hastalık yüzünden kendisini uzun bir süre kötü hissedeceğine, çalışmaların ve projelerin çok yakın zaman içinde meyvelerini vereceğine işaret eder.

Kahve falında gökyüzünde birçok ay gördüyseniz:

  • Uğraşmak istemeyeceğiniz bir kişiyle tartışmaya girebilir veya seyahatler esnasında bazı aksilikler yaşayabilirsiniz.

Kahve falında gökyüzünde birçok ay görmek her daim Allah yolunda olacağına, zor bir durumun üstesinden gelineceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birçok ay görmek kazancının da aynı oranda artacağına, hiç istemediği halde zor bir işin altına gireceğine, ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, bu sayede birçok kişinin takdirinin kazanılacağına inanılır.

Kahve falında gökyüzünde birçok uçak görmek güzel ve doğru işler yapacağına, görülen tanıdık erkek aile büyüklerinden biri ise dileklerin Allah katında kabul göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında gökyüzünde birçok yıldız görmek hiçbir eksiğinin kalmayacağına, düşündüğü bir projeyi gerçekleştirmek konusunda büyük bir azim gösterdiği halde yardım eden kişiler tarafından yarı yolda bırakılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gökyüzünde birden fazla ay görmek yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına, mutluluğun aileye geri döneceğine inanılır.

Kahve falında gökyüzünde ay ve yıldız görmek büyük mutluluk duyulacağına, sorunların tamamen çözüme kavuşacağına ve rahata erileceğine, takdir edilip her konuda destek göreceğine ve başarı kazanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gökyüzünde çift ay görmek Allah katında yükseleceğine, ağır bir hastalık ile uğraşıldığını duyacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gökyüzünde yıldız ve ay görmek endişe ve üzüntü yaratan olayların yakın zaman içinde düzeltileceğine, işlerin her daim hayırlı bir şekilde yürüyeceğine, manen çok huzurlu ve mutlu olunacağına, kesilmeyecek rızık ve kazanç sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir