AnaSayfa / Genel / Kahve falında gökyüzünde iki ay görmek

Kahve falında gökyüzünde iki ay görmek

Kahve falında gökyüzünde iki ay görmek sıkıntıların ve musibetlerin çözüme kavuşacağına, umutsuzluğa ve karamsarlığa düşmeyeceğine, aşırı kalabalık ve samimiyetsiz insanların bir arada bulunduğu toplantılara katılarak can sıkıntısı yaşayacağına, kazancının epey düşeceğine, hastalıklarının ilacını alacağına bu sayede hem ruhen hem de bedenen iyileşeceğine, maddi sıkıntılardan kurtulup, bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine, maneviyatının çökeceğine, dünya malı elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında gökyüzünde iki ay gördüyseniz:

  • İletişim zor akıyor ya da iletişimsel sorunlar yaşanabilir.

Kahve falında gökyüzü ve ay görmek yorgun ve hasta hissedeceğine, kırgınlıkların ve kızgınlıkların kısa zamanda biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında gökyüzünde birçok ay görmek başarısının artacağına, sağlıklı bir ömür süreceğine, yakın bir zaman içinde çok hayırlı ve bütün hayatını baştan sona değiştirecek çeşitli adımlar atacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gökyüzünde iki ay görmek aldığı kararlardan ve attığı adımlardan yana yüzünün güleceğine, hatalı ve kusurlu işler yapacağına, başkalarının hakkına giz dikip, tüyü bitmemiş yetimin rızkına göz dikeceğine rivayet eder.

Kahve falında gökyüzünde yıldız ve ay görmek tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına, zarar edilen bir dönemin biteceğine alamet eder.

Kahve falında gökyüzünde ay görmek endişe veren durumların düzeleceğine, aile hayatı içinde çok sevinçli haberler alınacağına, zararlı alışkanlıklardan uzaklaşılacağına, ferah bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında gökyüzünde iki tane ay görmek iş konusunda çevredeki kişilere önayak ve örnek olunacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulması için çok büyük bir destek olacağına işarettir.

Kahve falında gökyüzünde çok ay görmek kötü giden şansın yakın zamanda iyiye döneceğine, kendisini ferahlamış hissedeceğine rivayet eder.

Kahve falında gökyüzünde üç tane ay görmek kendisini çok daha rahat bir dönemde bulacağına, zararların sevilen kişilerin vereceği destek sayesinde telafi edileceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir