AnaSayfa / Genel / Kahve falında gökyüzünde ay görmek

Kahve falında gökyüzünde ay görmek

Kahve falında gökyüzünde ay görmek ev içinde yaşanan gerginliklerin biteceğine, yeni ilişkiler kurulacağına, rızkından ve gelirinden olacağına, çok mutlu olacağı günler geçireceğine, büyük bir rahatlığa erilecek bir çalışma gerçekleştirileceğine, tüm eğitim hayatında üstün başarı belgesi alacağına, sistemli şekilde başarıya koşacağına, kurulmuş bir ortaklığın bozulacağına, daha önce yaşanmış bir hastalığın nüksedeceğine, vasıflarını geliştirerek, her zaman aranan ve sorun çözümünde etkin biri olarak düşünülen biri haline geleceğine işaret eder.

Kahve falında gökyüzünde ay gördüyseniz:

  • Etkisi azalmaya başlamış ya da verimsiz düzenleme, plan veya iş birliklerinizi bir kenara bırakmanızda fayda var.

Kahve falında gökyüzünde bir sürü ay görmek hiçkimsenin cesaret edemediği ya da yapılmaz dediği işlerin kolay bir şekilde yapılacağına, tartışmaların sona ereceğine, sözleri tutulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gökyüzünde iki tane ay görmek yardıma muhtaç olan kişilere yardım etmek için çaba göstereceğine ve zorlukları yenmeleri için destek olacağına, kısmet kapılarının hiç kapanmayacağına tabir olunur.

Kahve falında gökyüzünde çok ay görmek verilecek bazı talimatlar doğrultusunda işin büyütüleceğine, yeni adımlar atılıp yeni işlere girişileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında gökyüzünde yıldız ve ay görmek hayırlı kazançlar ve başarılar kazanacağına, eğleneceğine, keyifleneceğine ve zevki sefa içinde olacağına işarettir.

Kahve falında gökyüzünde iki ay görmek onlarla gönül birliği edeceğine, maddi sıkıntıların biteceğine, çok güzel ve huzurlu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına delalettir.

Kahve falında gökyüzünde birden fazla ay görmek kendisini çekemeyen insanların kurduğu tuzaklardan kurtulacağına, kişinin maddi olarak kayba uğrayacağına alamet eder.

Kahve falında gökyüzünde birçok ay görmek yaptığı şeyden ötürü hem çok büyük bir üzüntü duyacağına, zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik konusunda adım atılacağına, hasretin biteceğine tabir olunur.

Kahve falında gökyüzünde üç tane ay görmek sıkıntılarını bir köşeye atacaklarına, aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına, yapılan işlerin çok büyük bereket ve bolluk getireceğine, tüm malını ve parasını kaybetmenin eşiğine geleceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir