AnaSayfa / Genel / Kahve falında gökyüzünde çok ay görmek

Kahve falında gökyüzünde çok ay görmek

Kahve falında gökyüzünde çok ay görmek bir sebeple çok üzüleceğine, çok akıllıca ve başarılı çalışmalar gerçekleştirerek hem büyük kazançlar elde edeceğine, şansının ve kısmetinin de hep kendisinden yana gideceğine, bir sebeple kişinin çok büyük bir öz güven kaybı yaşayacağına, yeni fikirler ve düşünceler ile gireceği yeni bir işte şimdiye kadar görülmemiş bir başarı elde edeceğine, ana baba duası alınacağına, girilmiş olan bir davadan kazanmış bir şekilde çıkılacağına, kardeşlerin birlikte zor bir işin altından kalkacağına rivayet eder.

Kahve falında gökyüzünde çok ay gördüyseniz:

  • Bazı kişiler bazı konuları kendi yollarıyla yapmanız konusunda ısrarcı olabilir.

Kahve falında gökyüzünde ay görmek yeni duygular tadacağına, aile hayatında çok mutlu zamanların yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gökyüzünde birçok ay görmek falı kapatan kişinin o kimseye karşı içine kurt düşeceğine, kısmetinin ve şansının kapanmasıyla birlikte işlerinin de düşeceğine yorulur.

Kahve falında gökyüzünde yıldız ve ay görmek verilen emeklerin hayal edilen başarıyı getirmeyeceğine, uzun soluklu bir ilişkinin sona ereceğine ve zor bir kişinin yanında işe başlanacağına, çalışmaların bol kazanç getireceğine, anne baba dualarının birçok engeli ortadan kaldıracağına yorulmaktadır.

Kahve falında gökyüzünde üç tane ay görmek girdiği işlerde istediği başarıyı elde edeceğine, ticarette rakiplerine karşı zafer kazanacağına, onlar sayesinde kurtuluş yollarını bulacağına delalettir.

Kahve falında gökyüzünde iki tane ay görmek sağlığının yerine geleceğine, kişinin ihtiyacı olan çarelere, çözümlere ve şifaya da kavuşacağına, maddi olarak çok büyük bir ferahlık yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında gökyüzünde bir sürü ay görmek eğlenceli günler geçirileceğine, başarılarının artacağına, işlerinin düzeleceğine tabir olunur.

Kahve falında gökyüzünde birden fazla ay görmek uğradığı zararı telafi etmek için aldığı borçları ödeyememesi üzerine borçların katlanacağına, eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine yorulur.

Kahve falında gökyüzü ve ay görmek adım atacağı bir işte karşısına çıkacak bir sorundan ötürü ilerleyen dönemlerde de tökezleyeceğine, yönetici olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir