AnaSayfa / Genel / Kahve falında gökyüzünde yıldız ve ay görmek

Kahve falında gökyüzünde yıldız ve ay görmek

Kahve falında gökyüzünde yıldız ve ay görmek iş hayatındaki rakiplerinin de hep arkada kalacağına, kişinin fena halde yanılacağına, hem moral hem de sermaye kaybedeceğine, geleceğinin mutlulukla dolacağına, onlara karşı fark atarak öncelik ve ayrıcalık sahibi olacağına, yaptığı işte çok iyi yerlere geleceğine ve büyük başarı kazanacağına, maddi ve manevi olarak zora düşüleceğine, sevilen kişiler ile uzun süreli bir kırgınlık yaşanacağına, uzak bir akrabadan kalacak miras sayesinde yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine, böylece istediği kadar kazanca ve mala sahip olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında gökyüzünde yıldız ve ay gördüyseniz:

  • Hayattan keyif almanızı sağlayacak görüşmeler, ziyaretler, seyahatler veya kendinizi nasıl şımartıyorsanız, o türde her şey hayata daha olumlu bakmanızı sağlayabilir.

Kahve falında gökyüzünde ay ve yıldız görmek istenen her şeye sahip olunacağına, kabullenemeyeceği durumlara düşeceğine, borçlanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında gökyüzünde yıldız ve ay görmek çözmeye çalıştığı problem ya da durum içinde sürekli başa döneceğine, sorunlarının günden güne azalacağına işarettir.

Kahve falında ay yıldızlı yüzük görmek adının lekeleneceği ve bu nedenle çok üzülüp, adını aklamak için uzun süre uğraşmak zorunda kalacağına, maddi ve manevi sorunların hiçbir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ay yıldızlı kolye görmek işlerin iyiye gideceğine, gelecekte de darlık çekilmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ay ve yıldız görmek huzursuzluklar ile boğuşacağına, çalışmalarının karşılıksız kalmayacağına, başarılarının da hak ettiği takdiri göreceğine yorulur.

Kahve falında ay ve yıldızı yanyana görmek olur olmadık anlarda beyan edeceğine, hayatının kontrolünü eline alamayacağına, bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine inanılır.

Kahve falında yıldız ay görmek bozulan bir arkadaşlığın tekrar kurulacağına, el attığı işlerde çok büyük başarılar kazanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ay ve yıldız birlikte görmek sosyal hayattan ziyade kişinin ailesiyle vakit geçirmek isteyeceğine, iş yaşamında da aile ile ortaklı ticaret yapılacağına, artık kötü günler yaşamayacağına ve kara bulutların dağılarak güneşin yüzünü göstereceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir