AnaSayfa / Genel / Kahve falında gökyüzünde gezegenleri görmek

Kahve falında gökyüzünde gezegenleri görmek

Kahve falında gökyüzünde gezegenleri görmek küslükleri bitireceğine, anlaşma sağlayıp el sıkışacağına, ele geçen fırsatların kaçırılmasına sebep olan şeylerin ne olduğunun bulunacağına, bir sıkıntısı varsa ona çare bulacağına, öğrencilerin ders dışında zararlı alışkanlıklar edineceğine, şifaya, çareye ve çözüme ulaşacağına, böylece kendini rahatlamış, hafiflemiş, mutlu ve deyim yerindeyse adeta yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, kazancın artmasına, kendisini çok mutsuz, yorgun ve hasta hissedeceğine, kazancının tükenmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında gökyüzünde gezegenleri gördüyseniz:

  • Ya da eğitmeniniz veya babanız olabilir.

Kahve falında gökyüzünde gezegen görmek atılan adımların hayırlı olaylara vesile olacağına, yaşanan kırgınlıkların, üzüntülerin ve sorunların sona ereceğine, önemli ve büyük işlerin başına getirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında gökyüzünde gezegenleri görmek dikilen fidanların yakın zamanda meyve vermeye başlayacağına, endişelerin sona ereceğine, hastalıkların en kısa zamanda şifa bulacağına yorulur.

Kahve falında gezegenleri görmek uzun zamandan beri çözülemeyen bir sorunun yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, üzecek ya da hasta edecek kadar büyük bir hayal kırıklığı yaşamayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında jüpiter gezegenini görmek himayesinde çok sayıda kişinin çalışacağına, kafa dağıtacak kısa bir izne çıkılacağına ve daha iyi fikirlerle geri dönüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında başka gezegen görmek lüks tüketime büyük bütçe ayırabileceğine, sorunlarını kolaylıkla atlatacağına, zarar ettiği ya da beklemeye aldığı işleri kısa süre içinde düzeltip kara geçireceğine delalet eder.

Kahve falında uranüs gezegenini görmek çok hayırlı bazı kişiler ile iş ortaklığı kuracağına, sevilen ve iş hayatında sözüne güvenilen bir kişi olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başka bir gezegende olmak yaşamında aksiliklerden, hastalıklardan ve kazalardan uzak, sevdikleri ile mutlu bir geleceğe sahip olacağına, dost ve akrabalar ile çok hayırlı ve güzel bir çalışma gerçekleştirileceğine delalettir.

Kahve falında uzayda gezegenleri görmek yetenekleri ve becerileri sayesinde iş yerinde çok üst mevkilerden birine getirileceğine, haneye bolluk ve bereket geleceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir