AnaSayfa / Genel / Kahve falında başka gezegen görmek

Kahve falında başka gezegen görmek

Kahve falında başka gezegen görmek yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, gönlünün ferahlayacağına, hayatının düzene gireceğine, atacağı adımlar ve göstereceği sabır sayesinde hiç düşünmediği kadar büyük başarılara imza atacağına, sevdiği kişiler ile sıkıntılarını aşacağına, yaşadığı sorunların katlanarak devam edeceğine, karlı ortaklıklara gireceğine, bununla birlikte tüm iç dünyasının alt üst olacağına, niyetlendiği işlere gireceğine delalettir.

Kahve falında başka gezegen gördüyseniz:

  • Hasta ziyaretleri gibi şeylerden kaçınmalısınız.

Kahve falında başka gezegende yaşamak anlaşmazlıkların, kinin ve nefretin son bulacağına, sevdiği kişileri kaybetmesinden ötürü çok zorluk çekeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında başka gezegen görmek daha düşük bir kar sağladığı için borçlu duruma düşeceğine, dünya malı için hiçbir zaman itibarını zedeleyecek işlere girmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında başka gezegene gitmek özlemlerinin ve arzularının gerçekleşeceğine, hayatı boyunca kısmetlerinin kapanmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başka gezegende olmak uzun zamandan beri destek verdiği insanların sırt çevireceğine, çocuklarının ve torunlarının hep çevresinde bulunacağına, onlardan yana hayır ve itibar göreceğine işaret eder.

Kahve falında başka bir gezegende olduğunu görmek sevinç ve mutluluk dolu günler yaşanacağına, sorunların kısa bir sürede çözüm bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başka gezegende olduğunu görmek kırılan kalbin onarılacağına ve kırgınlık yaşanmış bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, bir sebeple bazı tartışmaların ortasında kalınacağına rivayet eder.

Kahve falında başka bir gezegene gitmek hayatını doyasıya yaşamak için gerekli olan imkânlara kavuşacağına, fal sahibinin üzgün, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında başka bir gezegende olmak inatçı karakteri yüzünden sık sık ilişkide kavgaların yaşanacağına, eve huzur dolacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir