AnaSayfa / Genel / Kahve falında jüpiter gezegenini görmek

Kahve falında jüpiter gezegenini görmek

Kahve falında jüpiter gezegenini görmek kendisine ev alacağına, iyilik bulacağına, dualarının ve hayallerinin Allah katında karşılık bulacağına, elde bulunan işlerle ilgili anlaşmaların feshedileceğine ve hem maddi hem manevi açıdan kötü bir durumda olunacağına, kişinin her işte başarılı olacağı güce ve kudrete sahip olacağına, hayatı içinde sürekli bir eşitlik ve denge olacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük ilerleme kaydedileceğine, yeni bir arkadaşlık kurulacağına, girdiği bütün işlerde çok başarılı olacağına sıkıntılarından ve sorunlarından kendisini kurtaracağına alamet etmektedir.

Kahve falında jüpiter gezegenini gördüyseniz:

  • Sizi desteklemek ya da ellerinden geldiğince size yardımcı olmak isteyen kişiler olabilir.

Kahve falında mars gezegen görmek zorluklarını aşmayı bileceğine, içindeki huzursuzluktan kurtulacağına, fal sahibinin sıkıntılarından, zorluklarından ve çektiği zahmetten kurtulup, rahat bir nefes alacağına işaret eder.

Kahve falında başka gezegen görmek elinin darlıktan, bedeninin hastalıktan, ruhunun da üzüntüden kurtulacağına, hedeflerine yaklaşacak fırsatlar elde edeceğine, şansının ve kısmetinin de ömür boyu açık olacağına inanılır.

Kahve falında başka bir gezegende olduğunu görmek girdiği işlerde çok yeni fikirler ortaya koyarak her zaman daha iyi olmaya çalışacağına, çok hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına delalet eder.

Kahve falında jüpiter gezegenini görmek kendinden akıl danışılan ve iş sorulan kimse haline geleceğine, her geçen gün mesleğinde ilerleyeceğine ve deneyim kazanarak uzman olacağına, herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gezegen düştüğünü görmek hayatının istediği gibi yürüyeceğine, parasal olarak büyük bir kazanç elde edileceğine alamet eder.

Kahve falında gezegen görmek her şeyin gönlünce olacağına, mutluluğunun, kazancının ve sağlığının ömür boyu süreceğine, yapılan hatalardan ötürü uğranan maddi zararların telafi edileceğine, yeni bir birlikteliğe başlanacağına yorulur.

Kahve falında mars gezegenini görmek çok büyük mutluluklar duyacağı ve epey kazanç sağlayacağı bir proje gerçekleştireceğine, çok büyük kazançlar elde ettikten sonra uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile evlenerek bir bebek sahibi olacağına delalettir.

Kahve falında başka gezegene gitmek kısmetinin ve şansının kapanmasıyla birlikte işlerinin de düşeceğine, geç de olsa kendine mutlaka şifa olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir