AnaSayfa / Genel / Kahve falında gökyüzünde gezegen görmek

Kahve falında gökyüzünde gezegen görmek

Kahve falında gökyüzünde gezegen görmek tüm sıkıntıların, dertlerin ve sorunların biteceğine, ailesi ile arasındaki tartışmalar için kendisine akıl hocalığı yapılacağına, merdiven atlayacağına, itibar kazanacağına, huzurlu ve mutlu bir yuva kuracağına, hayırlı evlat sahibi olacağına ve eşinden fayda göreceğine, şansın açılacağına, üzüntülerin en kısa sürede geçeceğine, hayırlı insanlar ile tanışılacağına, fal sahibinin helal kazançlar elde edeceğine, eline geçen kazanç ile istediği gibi rahat hareket edemeyeceğine, maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına işaret eder.

Kahve falında gökyüzünde gezegen gördüyseniz:

  • Genelde aşırı bir aktivite gösteriyorsunuz.

Kahve falında gökyüzünde gezegen görmek de elinin bollaşacağına, üzerinde kafa yoracağına işarettir.

Kahve falında gökyüzünde gezegenleri görmek insanlara karşı güveninin sarsılacağına, hayatı ile ilgili büyük sorunlarla da karşılaşmayacağına delalettir.

Kahve falında yeni gezegen görmek maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine ancak bu durumlar karşısında yılmayıp azim ve sabır göstererek zorlukların üstesinden geleceğine ve başarılı olacağına, sevdiği bir arkadaşla büyük bir iş ortaklığı kuracağına, beklenmedik bir yerden büyük parasal destek geleceğine inanılır.

Kahve falında mars gezegenini görmek yakın bir arkadaşının ihanetine uğrayacağına ve yapacağı bir seyahatten kötü bir haberle döneceğine, sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin çözüme kavuşacağına delalettir.

Kahve falında başka gezegende olduğunu görmek eşsiz fırsatlar elde edeceğine, yükseleceğine, isteklerine ve arzularına kavuşacağına delalettir.

Kahve falında ay ve gezegen görmek helal ve makbul olan dünya mallarına sahip olacağına, çok değerli ve saygın insanlar ile tanışacağına, akıllıca adımlar atıp toplum tarafından çok takdir edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında başka gezegene gitmek şansının açılacağına ve özellikle de kısmetinden yana yüzünün güleceğine, mutluluk verici olaylar yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında jüpiter gezegenini görmek yaşamının kendi istediği şekilde ilerlemeye başlayacağına, maddi ve manevi açıdan kötü bir duruma düşüleceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir