AnaSayfa / Genel / Kahve falında uranüs gezegenini görmek

Kahve falında uranüs gezegenini görmek

Kahve falında uranüs gezegenini görmek her zaman aynı sonucu veren bir durumun bu sefer yapılan hesaplama hatalarından dolayı farklı bir sonuç vereceğine ve bunun da iş hayatında çok kötü ve çok üzücü olaylara sebep olacağına, çok daha rahatsız edici durumlara düşeceğine, kasasının ve bütçesinin her geçen gün daha fazla büyüyeceğine, Allah’ın izni ile rahata ereceğine, aynı zamanda iş hayatında ya da aile hayatında yaşanacak olaylara hızlı bir şekilde uyum sağlayacağına, toplum nazarında saygın bir kimliğe kavuşulacağına, sorunlarından bu sayede kurtulacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde hiç olmadığı kadar büyük işler çıkartacağına, yakın zaman içinde çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, bir sebeple çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, elinde bulunan imkanları kullanmaya çalıştığında birçok sorunla karşılaşacağına, ardından çeşitli işler gerçekleştirerek büyük bir zenginliğe sahip olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında uranüs gezegenini gördüyseniz:

  • Düşmanlık eya kıskançlık içeren başlıklar ön plana çıkabilir.

Kahve falında uranüs gezegenini görmek yapılan onca şeye rağmen işlerin duracağına, gidilen yolda çok büyük başarılar kazanılacağına, kardeşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında başka gezegende yaşamak alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine, yaptığı işten bir türlü kazanç elde edemeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında başka bir gezegende olmak böylece kafa olarak ve duygusal olarak çok daha rahat olacağına, hastalıkların iyileşeceğine inanılır.

Kahve falında gezegen görmek büyük maddi ve manevi kayıplara uğranacağına, dolayısıyla işlerin bozulacağına, çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına, yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine yorulur.

Kahve falında mars gezegenini görmek bolluk ve bereket içinde yaşanacağına, bir sebeple büyük bir üzüntü duyacağına yorulur.

Kahve falında tüm gezegenleri görmek çok zor durumlara düşeceğine ancak daha sonra kendisine yardım edecek insanlar sayesinde bu sorunlardan kurtulacağına, fikir ve görüş ayrılıklarına düşeceğine, büyük anlaşmazlıklar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında venüs gezegeni görmek huzurlu bir hayata adım atacağına, ancak kısa süre içinde bu sorunları atlatıp büyük başarılar kazanacağına işarettir.

Kahve falında gezegene gitmek uğradığı zararların telafi edileceğine, hane içinde bir takım zorluklara düşeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir