AnaSayfa / Genel / Kahve falında uzayda gezegenleri görmek

Kahve falında uzayda gezegenleri görmek

Kahve falında uzayda gezegenleri görmek çok hayırlı şeylere, bir sebeple ruhen güçsüz düşüleceğine, bereket ve zenginlik getirecek girişimlerde bulunacağına, emrinde insan çalıştıracağına, yapılan çalışmaların zarar vereceğine, maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, sorunların yakın zaman içinde artacağına, gözlerindeki yaşın kuruyacağına, can sıkıntısı olsa da çok uzun sürmeyeceği, çevrede kıskançlıkları nedeni ile kişi hakkında kötü sözler söyleyecek bazı kişiler olacağına, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına işarettir.

Kahve falında uzayda gezegenleri gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda da olumlu gelişmeler var veya yaşam tarzınızda olumlu değişiklikler yapabilirsiniz.

Kahve falında uzayda gezegenleri görmek aralarındaki iletişimin bozulacağına, anlaşmazlıkların baş göstereceğine, kazancını birkaç kat arttıracağına alamet etmektedir.

Kahve falında uranüs gezegenini görmek rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, zorlukların, sıkıntıların ve dertlerin biteceğine, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında gökyüzünde gezegen görmek tatsızlıkların aşılacağına, dertleri biteceğine, lüksünün ve rahatının yerinde olacağına, ayrıca geçim derdi nedir bilmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında başka bir gezegende olmak iş hayatında yaşanan kötü durumlardan ötürü üzüntü ve endişe yaşanacağına, karlı ortaklıklara gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında merkür gezegenini görmek askıda kalan işlerini nihayete erdireceğine, kısmetlerinin hiçbir zaman kesilmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında neptün gezegeni görmek yaşadığı tüm sıkıntılardan kurtulacağına, iş dünyasındaki yerin zaman içinde kaybedileceğine alamet eder.

Kahve falında mars gezegenini görmek yol yordam öğretileceğine ve bazı konular hakkında bilinen şeylerin anlatılarak tecrübe sahibi olması sağlanacağına, sıkıntılı ve sorunlu olaylar ile karşılaşacağına rivayet eder.

Kahve falında gezegen düştüğünü görmek üzüntü duyulmasına sebep olan durumların ortadan kalkacağına, yeni yerler göreceğine, değişik insanlarla karşılaşacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir