AnaSayfa / Genel / Kahve falında başka bir gezegende olmak

Kahve falında başka bir gezegende olmak

Kahve falında başka bir gezegende olmak sıcak, güzel ve hayırlı bir yuvasının olacağına, kendisini çekemeyen kişiler tarafından işlerinin baltalanacağına, hayata karşı isteksiz ve keyifsiz olacağına, rahat bir işe girişle birlikte evlilik konusunda bir karar vereceğine, dertlerinin biteceğine, böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine ve herşeyin bu sayede çok daha keyifli bir hal alacağına, kişinin üstünde çok fazla baskı hissetmesi ve her şeyin hesabının sorulması nedeniyle sıkıntılar yaşayacağına, yapılan işte çok iyi ve bol kazançlı bir mevkiye sahip olunacağına, zorlukların çözüme kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında başka bir gezegende olmak gördüyseniz:

  • Biraz sakarlaşmanız olasıdır.

Kahve falında başka gezegende olmak çizgisini bozmadan yaşayan kişinin sahip olduğu rahat hayatı her daim sürdüreceğine, kendisine büyük bir zarar verecek bir adım atacağına işarettir.

Kahve falında başka gezegende yaşamak çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine ve kara kara düşünmeye başlanacağına, kimseyle konuşmaz olacağına, doktordan doktora koşturacağına, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine işaret eder.

Kahve falında başka gezegen görmek sıkıntıların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, ortaklık kurulan bir kişiden gelen yardım ya da desteklerle kurtuluşa erileceğine, sağlık sorunlarından ötürü daha doğal ve sağlıklı bir hayat seçileceğine, bu sayede sıkıntıların, sorunların ve rahatsızlıkların atlatılacağına işaret eder.

Kahve falında başka bir gezegende olmak sıkıntılarından ve sorunlarından bir türlü kurtulamayacağına, içinde bulunduğu sıkıntılardan herhangi bir zorluk çekmeden kurtulacağına işarettir.

Kahve falında başka bir gezegene gitmek çok uzun bir zamandan beri hayal ettiği şeylere bir bir kavuşacağına, huzurun ve mutluluğun yerinde olacağına işaret eder.

Kahve falında başka gezegene gitmek çok hayırlı ve kazançlı işlere gireceğine, her zaman çok başarılı olacağına, uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, sorunların büyük darbeler vuracağına, akrabalardan herhangi bir destek alınmayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine tabir olunur.

Kahve falında başka gezegende olduğunu görmek karşısına kendisini mutsuz edecek, hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına, evlilikle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına yorulur.

Kahve falında başka bir gezegende olduğunu görmek hiç yokluk ya da darlık çekilmeyeceğine, dertlerinin unutulacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir