AnaSayfa / Genel / Kahve falında gezegenleri görmek

Kahve falında gezegenleri görmek

Kahve falında gezegenleri görmek şimdiye kadar hiç olmadığı kadar iyi gelişmeler göstereceğine, tartışmaların sona ereceğine ve kalp kırıklıklarının barışla noktalanacağına, ayrıca çok kötü olaylar yaşanacağına, yeni projeler gerçekleştirip iş hayatında büyük bir saygınlık kazanacağına, ailesiyle saadet içinde yaşayacağına, iş sıkıntısı olmadan, maddi zorluklar çekmeden, Allah’tan dilediği ne varsa elde ederek iyi bir hayat süreceğine, daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine, zor günler geçirileceğine, sorunların günden güne artacağına, ömrü boyunca mutlu olacağına, hem mal ve para kaybedeceğine hem de yüzünü yere eğdirecek işlere bulaşacağına tabir olunur.

Kahve falında gezegenleri gördüyseniz:

  • Kendi işinizi kendinizin yapmanızda fayda var.

Kahve falında gökyüzünde gezegenleri görmek üzüntülerini bölüşeceğine, yaşanan sorunların ortadan kalkacağına, mutluluk duyulacak bazı adımlar atılacağına ve aile bireyleri ile çok huzurlu günler geçirileceğine delalettir.

Kahve falında başka gezegene gitmek yıpranacağına ve bir türlü içinden çıkılmaz hallere düşeceğine, saygının ve iletişimin bozulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında merkür gezegenini görmek elindeki tüm parayı ve malı harcayacağına, var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine, neşesinin, huzurunun ve ağız tadının kaçacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yeni gezegen görmek sevdiği kişiler ile daha çok vakit geçireceğine, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde ve hiç sıkıntı çekmeden kavuşacağına, kişinin hiçbir üzüntü ve sıkıntı yaşamayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başka gezegende yaşamak kısmetlerinin bol olacağına, rahat bir hayata sahip olacağına, aile bireylerinden çok sevilen bir kişi ile yola çıkılacağına, manevi olarak çok rahat edileceğine, iş hayatının tekrar toparlanmasının çok zor olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mars gezegenine gitmek iş konusunda açılacak yeni bir sayfa sayesinde güzel günler görüleceğine, aile bireyleri arasındaki bağların daha sıkı bir hal alacağına, kısmetinin ve şansının da kapanacağına tabir olunur.

Kahve falında başka bir gezegene gitmek yolcu ve gurbette ise vatanına dönmeye, dünya malına kavuşulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başka gezegen görmek çok kötü ve sıkıntılı durumlara düşeceğine, borçlarını ödeme imkânı elde edeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir