AnaSayfa / Genel / Kahve falında gökyüzünde geyik görmek

Kahve falında gökyüzünde geyik görmek

Kahve falında gökyüzünde geyik görmek de işiyle büyük sükse ve ün yapacağına, başı sıkışanın çare bulmasına önayak olacağına, zor zamanların geride kalacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, çok üst mevkilere yükseleceğine, içinden çıkılmaz olaylar ile karşılaşacağına, maddi olarak uğradığı zararların birkaç katını kazanacağına, yaptığı işlerde büyük başarılar elde edeceğine, mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine, para hesabı yapmadan harcama yapmanın rahatlığına kavuşacağına, hayırlı haberler alacağına, dileğinin ve isteklerinin yerine geleceğine işaret eder.

Kahve falında gökyüzünde geyik gördüyseniz:

  • İşle ilgili konularda dikkatli hareket etmelisiniz.

Kahve falında gökyüzünde geyik görmek çevre değiştireceğine, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında geyik ölüsü görmek iş hayatının çok sıkıntılı ve zor bir hal alacağına, aile bireylerinin de içinde olacağı ve büyük emek vereceği bir iş kurulacağına, bu iş sayesinde hane halkının hayal ettiği şeyleri kısa süre içinde gerçekleştireceğine delalet eder.

Kahve falında suyun içinde geyik görmek sevilen ve değer verilen kişiler ile çok büyük bir ortaklığa girileceğine, bu sayede her geçen gün daha ünlü olunacağına, kendisi için rahat bir hayat kurma yolunda çok büyük bir atılım gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında iki tane geyik görmek para meselelerinde gurur yapan kişinin borçlarını kapatamadığı bir zamanda ailesine durumu açarak yardım alacağına, onlarla her geçen gün daha bir kenetleneceğine, karşılıklı olarak kadir kıymet bileceklerine, düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına işaret eder.

Kahve falında hamile geyik görmek iş hayatında da çok zorluklar yaşanmasına sebep olacağına ve endişe edecek durumlara düşüleceğine, kazancının günden güne artacağına, hiç düşünmediği kadar büyük başarılar kazanacağı bazı işlere gireceğine alamet eder.

Kahve falında kanatlı geyik görmek sorunların son bulacağına, işini layığı ile yerine getireceğine, meslek hayatında fark edilir şekilde aşama kaydedeceğine ve terfi alacağına alamet eder.

Kahve falında geyik avladığını görmek komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine, bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına, bol kazanç elde edeceğine, ancak daha sonra atacağı hatalı bir adım yüzünden çok büyük bir zararla karşılaşacağına işaret eder.

Kahve falında geyik eti görmek uzun zamandan beri kurulan hayallerin kısa süre içinde gerçekleştirileceğine, büyük atılımlar yapılacağına, görgülü ve kültürlü olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir