AnaSayfa / Genel / Kahve falında hamile geyik görmek

Kahve falında hamile geyik görmek

Kahve falında hamile geyik görmek umutsuzluğa ve karamsarlığa düşeceğine, hayata karşı isteksiz ve keyifsiz olacağına, iyilik yaparak, insanları sevindirerek de kendisine sunulanın sadakasını vereceğine, çektiği zahmetin, zorlukların ve çilelerin azalacağına, bu sayede sağlığının yerine geleceğine, çok büyük sorun yaratan bazı sıkıntılardan hızlı bir şekilde hiç zarar görmeden kurtulacağına, iş hayatında yaşadığı stresi söküp atacağına, haksızlık ve nankörlük göreceğine, çok üzüleceğine, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına, kendisi hakkında olumsuz fikirleri olan insanların fikirlerini baştan sona değiştireceğine ve çok büyük bir rahatlama yaşayacağına, mutlu, huzurlu, sağlık dolu ve güzel günler geçirileceğine, işlerin çok daha iyi bir şekilde ilerleyeceği bir döneme girileceğine ve yardıma muhtaç insanlara çok büyük yardımlarda bulunulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında hamile geyik gördüyseniz:

  • Bir kezz daha gözden geçirebilirseniz kendinize olan güveninizi geri kazanabilirsiniz.

Kahve falında hamile geyik görmek işlerin her geçen gün daha iyi olacağına, üzüntülerini ve sorunlarını bu sayede sona erdireceğine işarettir.

Kahve falında iki tane geyik görmek canını sıkılacağına, hayallerin gerçekleşeceğine, aile hayatının hayır getireceğine, uzun bir süreden beri düşünülen bir çalışmaya girileceğine, edilen duaların yakın zaman içinde kabul olacağına inanılır.

Kahve falında geyik doğurmak sürekli tartışacağına, onların gerçek yüzlerini gözleriyle görene kadar onları dost sanarak, onlarla iş ortaklığı yapmak isteyeceğine ve şahit olduklarından sonra herşeyden vazgeçerek onlardan derhal uzaklaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında geyik öpmek cesaretinin yerine geleceğine, bunun da başarılarının kalıcı olmasına vesile olacağına, iş hayatında çok kazançlı bir işe girileceğine delalet eder.

Kahve falında ölmüş geyik görmek ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine, yaşamına bakacağına alamet etmektedir.

Kahve falında geyik yediğini görmek büyük bir huzur ve neşe içinde olacağına, büyük çaba harcayarak girdiği bir işte çok zor zamanlar yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında erkek geyik görmek zor geçen bir dönemin yakın zaman içinde biteceğine, maaşta azalmaya veya işten çıkarılmaya yorumlandığı gibi, para konularında talihsizliklerin peş peşe geleceğine, bu dönemde kesinlikle yatırım yapılmamasının uygun olacağına alamet eder.

Kahve falında geyikten kaçmak çok hayırlı ve büyük kazançlar sağlayacak adımlar atılacağına, girdiği işlerde zarara uğrayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir