AnaSayfa / Genel / Kahve falında kanatlı geyik görmek

Kahve falında kanatlı geyik görmek

Kahve falında kanatlı geyik görmek beraberinde olan insanlara da destek olup işlerini büyüteceğine, çok büyük kötülemeler yapılacağına, mutsuz olacağına, üzüleceğine, hayırlı bir kişi olarak sevdiklerini koruyacağına, kişinin üstünde çok fazla baskı hissetmesi ve her şeyin hesabının sorulması nedeniyle sıkıntılar yaşayacağına, ailesiyle saadet içinde yaşayacağına, iş sıkıntısı olmadan, maddi zorluklar çekmeden, Allah’tan dilediği ne varsa elde ederek iyi bir hayat süreceğine, o kimseler nedeni ile başının derde gireceğine, varolan sıkıntıların yerini mutluluğa ve sevince bırakacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kanatlı geyik gördüyseniz:

  • Amaç veya hedeflerinize ulaşmanız ya da bazı işleriniz konusunda engellendiğinizi hissedebilir veya aksiliklerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında kanatlı geyik görmek imkân sahibi olacağına ve iyi noktalara geleceğine, karşısına kendisine hayır, mutluluk, huzur getirecek birinin çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında geyiğin doğurduğunu görmek kendisini kötü hissetmesine neden olan ı durumlardan kurtulacağına, çevre, iş ve mekan değiştireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında gökyüzünde geyik görmek kalkınacağına, tüm yaşamını donanımlı kimse haline gelmek için harcamaktan geri durmayacağına, işinin ehli durumuna geleceğine inanılır.

Kahve falında geyik ve kurt görmek evli erkek ise evinin bereketinin artacağına, rahat şekilde geçineceğine rivayet eder.

Kahve falında geyik ceylan görmek eşi ile arasının açılacağına, işlerini boşvereceğine, korkularının, endişelerinin, borçlarının, yaşam zorluklarının, imkânsızlıklarının biteceğine delalet eder.

Kahve falında geyik yavrusu görmek kısmetli bir kişi olunacağına, eğlenceli günler geçirileceğine, işlerin açılacağına, rızkın ve kazancın artacağına, dünya nimetlerinin de daha verimli ve daha çeşitli hale geleceğine işaret eder.

Kahve falında ren geyik görmek geçim sıkıntısından kurtulacağına, böylelikle yüzünün güleceğine, hikmetli ve âlim insanlar arasında yer alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında geyik öldüğünü görmek hiçbir derdinin dermansız kalmayacağına, sıkıntıların ve dertlerin artacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir