AnaSayfa / Genel / Kahve falında geyik eti görmek

Kahve falında geyik eti görmek

Kahve falında geyik eti görmek maddi olarak atılacak bir adım sayesinde zenginliğe kavuşulacağına, moral ve sermaye kaybedeceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok hayırlı ve başarılı işler gerçekleştirileceğine, insanlar, çevre ve hayvanlar konusunda daha ilgili ve daha girişken biri olunacağına, bir sebeple bir süreliğine darboğaza düşüleceğine, evinde süren sorunların aile bireyleri ile yapacağı bir anlaşma ile kurtulacağına, yoluna çıkacak olan bir sıkıntı yüzünden üzüntü verici bir hale düşeceğine, herkesin önünde olacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına ve yaşamında çok güzel gelişmeler meydana geleceğine, mutlu günler yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında geyik eti gördüyseniz:

  • Ortaya çıkabilecek haberleri veya bilgileri dinlemeden bazı tepkiler vermeniz doğru olmayabilir.

Kahve falında geyik eti görmek çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, kendisini kıskanan ve çalışmalarında sürekli köstek olmaya çalışan kişiden kurtulup yoluna devam edeceğine, verilecek kararlar doğrultusunda uzun zamandan beri yapılamayan çalışmaların tamama erdirileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına delalettir.

Kahve falında geyik eti yemek şimdiye kadar hiç olmadığı kadar iyi gelişmeler göstereceğine, uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında pişmiş geyik eti yemek sorunlarının ve sıkıntılarının çözümüne katkıda bulunacağına, çok büyük bir kazanç elde etmesini sağlayacak iş için yardımcı olacağına ve üzüntüsünü bölüşmek için yakın bir zamanda çok çaba göstereceğine, heveslerinin de azalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında hasta geyik görmek hafifleyeceğine, rahatlayacağına, önceden başarılı ve yetenekli olduğu işte artık aynı performansı ve yeterliliği gösteremeyeceğine delalettir.

Kahve falında ren geyik görmek atılacak adımın ardından herkesin tanıdığı ve çok sevdiği bir kişi olunacağına, engel teşkil edeceğine delalettir.

Kahve falında ormanda geyik görmek elindeki parayı doğru yatırımlarla büyüteceğine, fakirlikten kurtularak çok daha rahat bir hayata başlayacağına, yanlış anlaşılmalara mahal veren yaşantısına çeki düzen vermemesi halinde mevcut işinden de olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölmüş geyik görmek uzun zamandan beri askıda kalmış olan bir işin nihayete erdirileceğine, başka bir şehir ya da ülkeye taşınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında geyik sesi duymak çok büyük hastalıklar ve üzüntüler yaşasa bile çok dirayetli olduğu için herhangi bir sorun ile karşılaşmayıp sağlıklı bir hayat süreceğine, ummadığı yerden rızka nail olmaya işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir