AnaSayfa / Genel / Kahve falında geyik avladığını görmek

Kahve falında geyik avladığını görmek

Kahve falında geyik avladığını görmek dualarının kabul olup gerçekleşeceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, kişinin sevdiklerine kavuşup, onlarla bir arada yaşamaya başlayacağına, büyük sorunlar ile karşı karşıya kalacağına, hayaline kavuşacağına ve muradına ereceğine, beklentilerin boşa çıkmayacağına, para ve burs konusunda dede ya da amcadan yani baba tarafından bir akrabadan destek alınacağına ve murada erileceğine, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına, hayatının karışacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında geyik avladığını gördüyseniz:

  • Size ilham veren kişilerle ilgili yeni buluşlar söz konusu olabilir.

Kahve falında geyik avlamak falı kapatan kişinin kendisi işini kuracağına, yeni bir ev alınacağına, çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, maddi açıdan iyi geçecek bir döneme girileceğine tabir olunur.

Kahve falında geyik avladığını görmek doğru hamleleri yapmak için zamanın geldiğine inanan fal sahibinin iş yatırımları yapacağına, aksine her şeyi daha da güç hale getireceğine, aile üyeleri ile beraber ortak kararlar alırken kendisini ön plana çıkaracak söylemlerde bulunarak anlaşmazlık çıkaracağına tabir olunur.

Kahve falında geyik sevmek günahların af olacağına, uğranılan zararın paylaşılacağına inanılır.

Kahve falında ala geyik görmek zor ve karamsar günler geçireceğine, ayrı düşmüş kişilerin buluşacağına, sorunların yakın bir zaman içinde kesin çözüme kavuşacağına, dertlerin biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında gölde balık avlamak parasının ve ekmeğinin çoğalacağına, sevgi ve saygı çerçevesinde çok büyük bir ilişki yaşanacağına inanılır.

Kahve falında geyik kovaladığını görmek endişe ettiği konuların teker teker çözüme kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışıp bir ilişkiye başlayacağına, çok iyi ve sağlam dostluklar kurup birlikte çeşitli işlere girişeceğine, iş dünyasındaki prestijli durumun ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında geyik yavrusu görmek sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına, kişinin başarısızlığa düşeceğine, yoluna bir takım hayırsız ve kötü kişilerin çıkacağına inanılır.

Kahve falında geyik sesi duymak var olanlar ile yetinip geçinmeye çalışacağına, iş hayatına atılmak isteyen ya da bir sorunundan kurtulmayı amaçlayan bir yakınına ya da tanıdığına çok büyük bir maddi destekte bulunacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir