AnaSayfa / Genel / Kahve falında iki tane geyik görmek

Kahve falında iki tane geyik görmek

Kahve falında iki tane geyik görmek anlık çıkışların da kişiye dönüp dolaşıp zarar vereceğine, beddua ve ah alacağına, iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine, karşılaşılan kötü olaylardan ötürü istenmeyen durumlara düşüleceğine, hayatındaki bazı kötü ve hayırsız kişiler yüzünden sorunlu durumlar yaşayacağına, böylece hem malının hem de parasının katlanarak artacağına, moralinin genel olarak yerinde olacağına, yaşanan bir ilişkinin ayrılıkla biteceğine, sorunların ve sıkıntıların çözüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında iki tane geyik gördüyseniz:

  • Düşünmeden hareket etmemek, ani tepkilerden kaçınmak gerekiyor.

Kahve falında iki tane geyik görmek onun da kendisinin elinden tutarak kendisini yukarılara taşıyacağına, çok güzel haberler ile dönüleceğine delalettir.

Kahve falında gökyüzünde geyik görmek aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok büyük bir rahatlığa ereceğine, dertleri ve üzüntüleri göğüsleme kudretine ve gücüne sahip olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında büyük boynuzlu geyik görmek çok iyi yatırımlar yaparak büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, hayat içerisinde çok büyük kısmetler ile karşılaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında geyik kovalamak zarar edilen dönemlerin yakında biteceğine, daha önce çektiği çilelerin mükafatını da tez zamanda göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında küçük geyik görmek sevdiği bazı kişileri kıracağına ve bu yüzden uzun bir süre boyunca üzüntü çekeceğine, sadece kendisini değil ailesini ve tüm çevresini de kurtarıp herkese hayırlar yapan ve takdir gören bir kimse olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında geyik görmek kaybedilen malları tekrar kazanacağına, eğitim konusunda bulunan eksiklerin giderileceğine delalettir.

Kahve falında kar ve geyik görmek huzur ve mutluluk verecek olaylar yaşanacağına, zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine, yapılan işlerde üstüste başarılar elde edileceğine delalet eder.

Kahve falında geyik eti görmek hayat daha olumlu bakılacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, girdiği bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir