AnaSayfa / Genel / Kahve falında suyun içinde geyik görmek

Kahve falında suyun içinde geyik görmek

Kahve falında suyun içinde geyik görmek her zaman hürmet göreceğine, aile büyükleri tarafından onay gören işler yapacağına, de sıkıntılarından kurtulup, yaşamına bakacağına, kısa süre içinde kazancını epey arttıracağına, bunun da kendisi için hayırlı olacağına, işlerin daha kötüleşeceğine, sonucun olumsuz olması halinde de suçun kendisinde kalacağına, alınacak olan başarılar sayesinde çok saygı duyulacağına, işlerin yoluna gireceğine, kazançlı işlere girmenin yollarını bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında suyun içinde geyik gördüyseniz:

  • Başkalarının onayını almaya çalışarak vakit kaybetmek durumunda değilsiniz.

Kahve falında suyun içinde geyik görmek tüm sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede nihayete ereceğine ve Allah’ın izni ile gönlünün düştüğü ikiliği de atlatacağına, şartlarının iyi olmamasından ötürü emekli olsa bile çalışmaya devam edeceğine alamet eder.

Kahve falında geyik yavrusu yakalamak çok büyük bir özgüven sahibi olacağına, işinde dar boğaza gireceğine tabir olunur.

Kahve falında altın geyik görmek endişelerin yerini mutluluğun alacağına, işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, yaşanan sorunların tek tek çözüme ulaşacağına, sıkıntıların sona ereceğine, işini kaybedeceğine ve ekmeğinden olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında geyik boynuzu görmek kendisini üzen ve kıran bazı olaylardan sonra sıkıntı çekeceğine, yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına, yaptığı işlerin durma noktasına geleceğine işaret eder.

Kahve falında gökyüzünde geyik görmek bazı radikal kararlar alınacağına, hoş olmayan sözler işiteceğine bu nedenle de hem gergin hem de üzgün olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dişi geyik görmek büyük çalışmalar ve hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, toplumun din otoriterlerinden kabul ettiği kimse haline geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kanatlı geyik görmek yepyeni bir çalışma ortaya koyacağına, dinamik ve neşeli duruma geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında geyik beslemek başın borçlularla belaya gireceğine, neredeyse mahkemelik olunacağına, çok iyi mevkilere götürecek çalışmalara imza atılacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir