AnaSayfa / Genel / Kahve falında geyik ölüsü görmek

Kahve falında geyik ölüsü görmek

Kahve falında geyik ölüsü görmek anne baba için manevi değeri yüksek bir hediye alınacağına, çok büyük işlere girerek çok büyük kazançlar elde edeceğine, darlığa düşeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına, aile  hayatında tartışmalar ve sürtüşmeler yaşanacağına, kendisine tuzak kuranları fark edeceğine ve özellikle çevresinde değişiklikler yapıp, gerçek dostluklarına odaklanacağına, çok rahat edeceğine, yüklü miktarda paralar ve çok büyük başarılar kazanacağına, yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine, sevdiklerinden ayrı kalınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında geyik ölüsü gördüyseniz:

  • İşinizle ilgili memnuniyetsizlikleriniz bulunabilir.

Kahve falında geyik ölüsü görmek ekonomik durumunun her geçen gün çok daha iyiye gideceğine, kişinin karşısına pozitif etkiler yaratacak fırsatlar çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında ölü geyik görmek elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine, kazançlı işler yapacağına, daha fazla gelir elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında konuşan geyik görmek falı kapatan kişinin hem iş, hem de özel hayatında kısmetlerinin çoğalacağına, onun rahatının, keyfinin, ağız tadının yerinde olduğunu öğreneceğine ve annesiyle ilgili kendisini mutlu ve memnun edecek gelişmeler yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında kahve falında geyik görmek büyük emelleri olsa da eline geçecek paraların ancak günü kurtaracak kadar az olacağına fakat rızkının da hiçbir zaman kesilmeyeceğine, gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına işarettir.

Kahve falında büyük boynuzlu geyik görmek esenliğe kavuşmaya, zorlukları atlatmaya, toplumda itibar ve takdir toplanacağına, başarıların ve mutluluğun sürekli olacağına, önemli işlerin insanı durumuna gelineceğine alamet eder.

Kahve falında geyik doğurmak uzun zamandan beri yaşanan üzücü olayların mutlu sona bağlanacağına ve sağlıklı bir hayat sürüleceğine, kalbini kırdığı, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine işarettir.

Kahve falında suyun içinde geyik görmek şifaya kavuşacağına, girdiği işlerde hayal kırıklığı yaşamayacağına işarettir.

Kahve falında geyik sürüsü görmek yeni ve daha dinamik bir hayat tarzını benimseyerek evini ve yaşadığı şehri değiştireceğine ve yeni bir iş bulup orada çalışacağına, haksızlığa sebep olan bir kişi ile konuşulacağına, arabuluculuk yapılacağına ve dört duvar arasında kalması istenen bir olayla ilgili ağzı pek sıkı olmayan bir kişinin kulağının çekileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir