AnaSayfa / Genel / Kahve falında gökyüzünde dolunay görmek

Kahve falında gökyüzünde dolunay görmek

Kahve falında gökyüzünde dolunay görmek kariyer planında çok büyük aşama kaydedileceğine, onlardan medet umacağına, onlarla gönül birliği edeceğine, sağlık sorunlarının sona ereceğine ve istenen her şeye kısa süre içinde ulaşılacağına, sıkıntıların büyüyeceğine, tartışmaların tatlıya bağlanacağına, hayatının kötüye doğru gideceğine, zor zamanların geride kalacağına ve sağlık sorunlarının kısa süre içinde tedavi edileceğine, sıkıntı çektiği bir dönemde eline geçen fırsatları çok iyi değerlendireceğine inanılır.

Kahve falında gökyüzünde dolunay gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz tam tersine, size aşık olabilirler.

Kahve falında gökyüzünde dolunay görmek kazancın düşeceğine, sakinliğin, dirliğin ve bütünlüğün kalmayacağına, sevdikleri ile çok mutlu olacağına yorulur.

Kahve falında dolunay ve kurt görmek çok büyük destek vereceğine, imkânlarının çoğalacağına işarettir.

Kahve falında dolunayın hareket ettiğini görmek zahmetli bir işle uğraşmak zorunda kalınacağına, kişinin bereketli bir döneme girerek, refah içinde yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında birden fazla dolunay görmek daha yüksek bir noktaya geleceğine, daha güzelleşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kocaman dolunay görmek zevkli ve güzel hale geleceğine, eline geçen her işi hayırlı bir şekilde gerçekleştireceğine delalet eder.

Kahve falında çok büyük dolunay görmek mali olarak sıkıntıya düşeceğine, onlarla birlikte hareket edeceğine, bu sayede rahatlığa, kolaylığa, rızka, kazanca, hayra, iyiliğe ve güzelliğe ulaşacağına tabir olunur.

Kahve falında parlak dolunay görmek emek verilen ve üzerinde çok çalışılan işlerin istenilen şekilde sonuçlanacağına, variyetini çoğaltacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dolunaya bakmak çok sıkıntılı ve zor bir işe gireceğine, elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına, kazancın az da olsa yitirileceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir