AnaSayfa / Genel / Kahve falında dolunaya bakmak

Kahve falında dolunaya bakmak

Kahve falında dolunaya bakmak sadece makamının değil kazancının da artacağına, yakın zamanda ev ya da araba alacağına, daha sonra başka iş kollarına girerek çok daha büyük kazançlar elde edeceğine, kendisine isabet edecek üzüntülü bir duruma, sonradan da bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olur duruma geleceğine, herkes tarafından sevilen bir kişi olunacağına, ev içindeki huzursuzlukların çocukları da olumsuz şekilde etkileyeceğine, kendisini aşan işlere kalkışacağına, tecrübesi olmayan yollara gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında dolunaya bakmak gördüyseniz:

  • İnsanların olayları sizin istediğiniz gibi görmesini sağlamak için uygulayacağınız taktikler imajınızı olumlu etkileyebilir.

Kahve falında dolunaya bakmak daha güçlü hale geleceğine, çok güzel günler geçireceğine inanılır.

Kahve falında hilal ve dolunay görmek sermayesini riske etmeyeceğine bunun için de mutlaka kazanacağına, çalışmalarının istediği takdiri görmeyeceğine ve başarısızlık ve mutsuzlukla geçecek kötü bir dönem geçireceğine bu nedenle de oldukça zorlanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dolunayın hareket ettiğini görmek hiç istemediği halde zor bir işin altına gireceğine, ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, bu sayede birçok kişinin takdirinin kazanılacağına, başarıya giden yollarını açacağına delalet eder.

Kahve falında dolunay görmek karanlık ve kötü günlerin yakında olduğuna, girilen işlerde bir türlü düzen sağlanamayacağına, atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine inanılır.

Kahve falında ay dolunay görmek arkasından konuşup duran ve kendisi hakkında dedikodu yapan biri olduğuna, maddi ve manevi olarak zararlar edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kocaman dolunay görmek hayatında görmediği kadar büyük zararlara uğrayacağına, hayatının bir anda olumlu bir yönde değişme göstereceğine işaret eder.

Kahve falında dolunayın düştüğünü görmek sağduyusu, yeteneği, sakinliği ve zekâsı ile hayatındaki dezavantajları dahi avantaja dönüştürmeyi başaracağına, kendisini kötü hissettiren olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına inanılır.

Kahve falında çok büyük dolunay görmek tabiri caizse hayattaki tüm sınavlarını vereceğine, rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine, kolaylıklara kavuşacağına, herkesin yardımına koşacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir