AnaSayfa / Genel / Kahve falında kocaman dolunay görmek

Kahve falında kocaman dolunay görmek

Kahve falında kocaman dolunay görmek muradın olacağına, dileklerin yerine geleceğine, uzun zaman çekilen rahatsızlıklar yüzünden ruhsal olarak da yıpranacağına, girdiği bir ortaklık sayesinde işlerini daha da büyüteceğine, birçok ortaklık kurulacağına, iş hayatında çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek işlere imza atacağına, çevresindeki kişilerden yana hayırsızlık göreceğine ve şanssızlık yaşayacağına, sürpriz gelişmelerin arka arkaya geleceğine, yükseleceğine ve hedeflerini gerçekleştirme şansına sahip olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kocaman dolunay gördüyseniz:

  • Size gerçek olamayacak kadar güzel sunumlarla gelen kişilerin nelerden bahsettiğini iyice detaylandırmanız gerekiyor.

Kahve falında kocaman bir dolunay görmek çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine ve bu sayede mutlu olacağına, üzülmesine neden olacak haberler alacağına ve olaylar yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında kocaman dolunay görmek atılıma geçeceğine, birçok kişi için zor olduğu söylenen bir çalışmada büyük kazanç elde edileceğine tabir olunur.

Kahve falında dolunay ve hilal görmek sıkıntılarının ve problemlerinin artacağına, çok büyük bir şöhrete kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında dolunay ve yıldız görmek sevdikleri ile beraber daha güzel bir hayat için planlar yapacağına, firma içerisinde hayırlı bir mevkiye terfi alınacağına alamet eder.

Kahve falında parlak dolunay görmek sorunsuz bir kişi ile arkadaş olunacağına, aile hayatını renklendirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve hayırsever bir arkadaşın yardım isteğine cevap verileceğine, rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine ve evlat sahibi olacağına rivayet eder.

Kahve falında dolunay görmek sevdiği insanı ailesiyle tanıştırmak isteyeceğine, rızkının genişleyeceğine, parasının ve ekmeğinin çoğalacağına tabir olunur.

Kahve falında hilal ve dolunay görmek eğitim hayatı ile ilgili olarak çok doğru ve yüksek getirili bir adım atacağına, hastalığı ya da endişe duyduğu herhangi bir durum varsa eğer Allah’ın izni ile düzeleceğine delalettir.

Kahve falında çift dolunay görmek kalkınacağına ve yükseleceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayat sürüleceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir