AnaSayfa / Genel / Kahve falında dolunayın hareket ettiğini görmek

Kahve falında dolunayın hareket ettiğini görmek

Kahve falında dolunayın hareket ettiğini görmek içinden çıkılmaz bir hal alacağına, diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, bu borçlardan ötürü büyük sorun yaşanacağına ve çok yakın bir zamanda aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, aile hayatında ve iş hayatında çok güzel günler görüleceğine, yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına, eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine bu sayede bolluk, bereket ve zenginliğe kavuşacağına, yaptığı işlerden, aldığı kararlardan ve attığı adımlardan yana yüzünün güleceğine, yaşamın kolaylıklar içinde geçeceğine, aile hayatında birlik ve beraberlik içinde olunacağına, olayları çok daha kolay kavrar ve çözer hale geleceğine, İşinde yükselmeye, yol kat etmeye ve basamak atlamaya alamet etmektedir.

Kahve falında dolunayın hareket ettiğini gördüyseniz:

  • Daha ziyade kişisel problemler karşınıza çıkabilir.

Kahve falında dolunayın hareket ettiğini görmek sahip olduklarının kıymetini bileceğine, yaşamının tadını çıkaracağına, insanların saygısının kazanılacağına, aksiliklerin ortadan kaldırılacağına, düzenli bir işe girileceğine işaret eder.

Kahve falında dolunayın yandığını görmek bunun da kendisini en yukarılara taşıyacağına, çok sıhhatli bir kişi olunacağına işarettir.

Kahve falında kocaman dolunay görmek hileli bir işle karşılaşılacağına, mutluluğu ve huzuru yakalayacağına işaret eder.

Kahve falında kırmızı dolunay görmek ancak kişinin sorumluluklarının bir anda ve çok fazla artması yüzünden zor durumda kalacağına, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve kurduğu hayallerin bir bir yıkılacağına işaret eder.

Kahve falında dolunay ve kurt görmek yatırımlarının kendine istediği getiriyi kazandıracağına, ailesiyle beraber uzun ve sağlıklı bir ömre sahip olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kocaman bir dolunay görmek hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine ve mutlu olunacağına, kaygılı bir ruh halinin sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında turuncu dolunay görmek elde bulunan fırsatların çok doğru ve kazanç getirecek şekilde kullanılacağına, kişinin gönlünün ferahlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında hilal ve dolunay görmek iyi geçiminin devam edeceğine, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir