AnaSayfa / Genel / Kahve falında dolunay ve kurt görmek

Kahve falında dolunay ve kurt görmek

Kahve falında dolunay ve kurt görmek el attığı bütün işlerde büyük başarılar kazanacağına, iş hayatında yaşanan rekabetlerden büyük başarılar ile çıkılacağına, bir sebeple kendisine sıkıntı veren durumlardan kurtulması ve rahat hareket edebilmesi için bazı atılımlarda bulunacağına, bu atılımların kendisini çok sıkıntılı durumlardan kurtaracağına ve büyük bir değişim geçireceği bir döneme gireceğine, neredeyse rahatsız olacağı bir duruma geleceğine ve hiç görmediği kadar büyük ve ağır bir sorun ile karşılaşacağına, rahatının, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, eline geçen büyük ve hayırlı işler sayesinde çok kazanç elde edeceğine, kendisine uygun bazı projelere girerek uzun bir zaman boyunca kendisine yarar sağlayacak kişiler ile tanışacağına, haramdan uzak durup, Allah’a dua edeceğine, yakın bir zaman içinde çok sorun yaratan bir konuyu çözüme kavuşturacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dolunay ve kurt gördüyseniz:

  • Elinize geçecek bilgiler veya alacağınız haberler uzun vadeli planlarınızın seyri üzerinde etkili olabilir.

Kahve falında dolunay ve kurt görmek gözünün başka kimseyi görmeyeceğine, aile hayatını derinden etkileyen bir derdin elbirliği ile çözüme kavuşturulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dolunaya bakmak bilgili, kültürlü ve donanımlı hale geleceğine, başarıya giden yollarındaki engellerin ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gündüz vakti dolunay görmek uzun süre boyunca tartışmalarla karşılaşılacağına, bir sebeple kısa bir süreliğine işlerinden elini eteğini çekeceğine ve ister istemez aile içinde sorunlar yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çok büyük dolunay görmek yaşamsal alanlarda her türlü güvenliğin sağlandığına, düşmanlardan uzak, huzurlu ve güzel bir geleceğe adım atılacağına, zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına ve işlerini zahmetsizce bitireceğine alamet eder.

Kahve falında kırmızı dolunay görmek aksiliklerin ve tersliklerin üst üste geleceğine, eline geçen fırsatların yeni yollar açması sayesinde maddi ve manevi durumunun gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında gökyüzünde dolunay görmek çok zor durumlara düşeceğine hakkında asılsız dedikodular çıkarılacağına, işlerinin artacağına, elinde bulunan imkânların bollaşacağına, çok güzel bir mevkiye geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında turuncu dolunay görmek elde edilecek menfaatlere, girilecek işte kazanılacak paranın iyi ir şekilde değerlendirilmesi sayesinde zorlukların kolaylıkla aşılacağına işaret eder.

Kahve falında dolunayın battığını görmek cesaret ve özgüven sahibi olacağına, işlerin ve düzenin bozulacağına ve ortaklıkların biteceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir