AnaSayfa / Genel / Kahve falında birden fazla dolunay görmek

Kahve falında birden fazla dolunay görmek

Kahve falında birden fazla dolunay görmek sıkıntılarını büyük oranda atlatacağına, kişinin motivasyonunu bozan kimselerin çıkacağına, yaşamı boyunca kendinden çok önce onları düşüneceğine, ardından işlerin çok iyi gitmesi ve büyüme kararının alınması ile birlikte üretim çalışmalarına da girileceğine, rahat bir hayata kavuşacağına, tabir yerindeyse güvendiği kişiler tarafından sırtından bırakılacağına ve kendini çok kötü hissedeceği bir dönem geçireceğine, başa iş açacağına, çocuklar gibi şen olacağına delalet eder.

Kahve falında birden fazla dolunay gördüyseniz:

  • İşinizi ilgilendiren konular daha az yorucu hal alabilir.

Kahve falında birden fazla dolunay görmek kırgınlıkların sona ereceğine, hem ün sahibi olacağına işaret eder.

Kahve falında dolunayın hareket ettiğini görmek aynı hataları bir daha tekrar etmeyeceğine, geçici olarak rahatsızlanacağına delalettir.

Kahve falında dolunayın yandığını görmek ulvi kimse haline geleceğine, hikmet sahibi olacağına, çarelere ve çözümlere ulaşacağına, şifa bulacağına, ruhen ve bedenen yenileneceğine delalet eder.

Kahve falında kocaman bir dolunay görmek deyim yerindeyse başının da öne eğileceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının sona ereceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına delalettir.

Kahve falında dolunay ve kurt görmek aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine, üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına, girdiği sorunlu bir dönemden çevresindeki insanların büyük desteği sayesinde kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında gece dolunay görmek uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile dünyaevine gireceğine, kazanacağı başarılar sayesinde yüzünün güleceğine, sevindirici haberler alacağı bir döneme gireceğine, herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına, el üstünde tutulur hale geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında büyük dolunay görmek asla dert yüzü görmeyeceğine, iş hayatında çok büyük darbeler alınacağına, maddi ve manevi olarak zora düşüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında güneş ve dolunay görmek sonradan da çok üzüleceğine ve pişman olacağına, sorunların ardı ardına ortaya çıkacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir