AnaSayfa / Genel / Kahve falında parlak dolunay görmek

Kahve falında parlak dolunay görmek

Kahve falında parlak dolunay görmek moral bozukluğunu sevdikleri ile beraber atlatacağına ve kendisini daha iyi hissedeceğine, tövbe edip İslami kurallara uygun bir hayat sahibi olacağına, problemlerini kısa sürede çözüme kavuşturacağına, rahat şekilde yaşayacağına, iyiliklere ve hayırlara götürecek doğru kapılara ulaşacağına, insanların yasa ve kedere boğulacağına, kendisini üzen şeylerin sona ereceğine, içine düştüğü zor durumdan kurtulacağına işarettir.

Kahve falında parlak dolunay gördüyseniz:

  • Heyecan duyacağınız durumlarla karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında parlak dolunay görmek hayal kırıklığı yaşamayacağına, hafifleyeceğine, şifa bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birden fazla dolunay görmek iş ile ilgili biraz tökezlemeden sonra çok büyük başarılar kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine, kötü kişilerin haneden uzak tutulacağına, sevinçli bir haber alınacağına, bu sayede çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dolunayın battığını görmek çalışmalarının çok kazançlı bir hal almasını sağlayacağına, çeşitli mallara sahip olacağına ve çok kısa süre içinde çok büyük başarılar elde edeceğine, yeni bir araca sahip olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında büyük dolunay görmek sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına, hayattan elini eteğini çekeceğine ve mutsuz olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında iki tane dolunay görmek iş yerinde üst yönetimde kendisine yere bulacağına, yapılan işlerin karşılığının alınabileceğine ve çok büyük bir bereket olacağına yorulur.

Kahve falında üç tane dolunay görmek elindekilerle yetinmeyi bileceğine ve küçük şeylerle bile mutlu olacağına, çıkacağı bir yolculuktan büyük bir sorunla döneceğine, kardeşlerden birinin canını sıkan bir olayın daha kötü bir hal alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çok büyük dolunay görmek maddi ve manevi açıdan çok zor bir duruma düşüleceğine ve tartışmalı bir toplantıdan zararla çıkılacağına, neşesini, mutluluğunu, huzurunu ve ağız tadını yitireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında turuncu dolunay görmek çok hayırlı fırsatlara sahip olunacağına, sevdiği kişilerden biri ile arasının yaşanan bir tatsızlıktan dolayı açılacağına, zarar ettiği bir işte kendisine yardım edecek deneyimli biri sayesinde işleri toparlayacağına ve kazanç elde edeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir