AnaSayfa / Genel / Kahve falında çok büyük dolunay görmek

Kahve falında çok büyük dolunay görmek

Kahve falında çok büyük dolunay görmek kişinin yaşam şeklinin, alışkanlıklarının, hayata bakışının, düşüncelerinin, inandıklarının ve savunduklarının değişeceğine, yaşamındaki her şeyin tamamen farklılaşacağına, emeklerinin ve çalışmalarının karşılığında hak ettiği yerlere geleceğine, aile saadetinin de artacağına, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına ve iş için oluşturduğu projeler ile büyük çok kazanç elde edeceğine, insanlara karşı duygu ve düşünceleri konusunda hep açık olacağına, kısmetinin açılacağına ve aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine, kendisini tatsız bir durumun ortasında bulacağına, başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında çok büyük dolunay gördüyseniz:

  • Uzun vadeli yatırımlar yapmak, iş birlikleri içerisine girmek ya da borçlanmak isteyebilirsiniz.

Kahve falında büyük dolunay görmek sıkıntılı dönemleri atlatacağına ve işyerinin tekrar iş yapar hale geleceğine, çıkan bir anlaşmazlıktan ötürü açılmış olan bir davanın kazanılacağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine rivayet eder.

Kahve falında çok büyük dolunay görmek aile hayatında çok iyi olaylar ile karşı karşıya kalacağına, eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dolunay görmek geçmişte kalmış bir sorunla tekrar muhatap olunacağına, zarar verecek bir kişiden yardım almak zorunda kalınacağına, bu kişi yüzünden büyük sıkıntılar çekileceğine, çok daha iyi başarılar kazanacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ay dolunay görmek şansın yaver gideceğine, dertlerin ve sorunların bir şekilde aşılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dolunaya bakmak ekmeğine, onuruna ve şerefine leke süreceğine, çocuklar gibi şen olacağına işarettir.

Kahve falında kocaman bir dolunay görmek ailesine daha çok zaman ayıracağı gibi, işlerini evlatlarına veya çok güvendiği insanlara emanet ederek dinlenmek isteyeceğine, sancılı geçen bir projenin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, sorunların ortadan kaldırılacağına delalet eder.

Kahve falında dolunayın battığını görmek aile içindeki sıkıntıların, zorlukların aşılacağına ve küslüklerin son bulacağına bu sayede de falı kapatan kişinin ağız tadının yerine geleceğine, çok hayırlı insan olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında iki tane dolunay görmek istediklerini elde etmeyi başaracağına, geçim derdi çekmeyeceğine, ihtiyaçlarını kolaylıkla ve gönlünce karşılayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir