AnaSayfa / Genel / Kahve falında gökyüzünde bir sürü ay görmek

Kahve falında gökyüzünde bir sürü ay görmek

Kahve falında gökyüzünde bir sürü ay görmek işinde yetkin, bilge ve alim kimse haline geleceğine, çok güzel ve hayırlı işlere gireceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, sorumluluk alacağına, arzuların gerçekleşeceğine, güzel bir haber almaya, çeşitli ortaklıklar kurup çok hayırlı işlere girileceğine, üzerinde epey kafa yorduğu çalışmaları ortaya koyacağına ve maddi ve manevi olarak uğradığı zararların neredeyse tamamına yakınını telafi edecek düzeye geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında gökyüzünde bir sürü ay gördüyseniz:

  • Rutine giren aktiviteler hedeflerinize ulaşmanızı zorlaştırabilir.

Kahve falında gökyüzünde bir sürü ay görmek üzüntülü günlerin  sona ereceğine, bolluk içinde yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gökyüzü ve ay görmek elinde bulunan imkânlar ile çok iyi işlere imza atacağına ve rahat edeceği bir döneme gireceğine, umutlarına, hayallerine kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında gökyüzünde iki ay görmek hiç beklenmeyen bir anda çok hoş ve çok tatlı birisi ile bir ilişkiye başlanacağına, çok güzel ve büyük bir düğünün ardından mutlu ve huzurlu bir yuva kurularak çok mutlu bir hayat sürüleceğine, ancak yakın bir zaman içinde işlerinin ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına delalettir.

Kahve falında gökyüzünde çok ay görmek malının mülkünün ve parasının azalmayacağına, hayatının zor, çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine, atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapılan çalışmaların sürekli artarak başarı sağlayacağına işaret eder.

Kahve falında gökyüzünde yıldız ve ay görmek sorunlarını kısa zaman içinde sona erdireceğine, rahatlık yaşanacak bir döneme girileceğine, sevilen kişilerle bir ortaklık kurulacağına, büyük bir boşluğa düşeceğine yorulur.

Kahve falında gökyüzünde iki tane ay görmek güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, her geçen gün daha ünlü olunacağına ve çalışmalarla birlikte çok iyi bir noktaya gelineceğine yorulur.

Kahve falında gökyüzünde birçok ay görmek dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, anne baba duası alınacağına, elinden çok sevdiği eşyalarını çıkarmak mecburiyetinde olacağına ilk önce çok üzülüp, sonra da içine düştüğü zor durumu olgunca kabul edeceğine rivayet eder.

Kahve falında gökyüzünde çift ay görmek beden sağlığının zarar göreceğine, girdiği bütün işlerde kendisini ispatlayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir