AnaSayfa / Genel / Kahve falında gökyüzünde birden fazla ay görmek

Kahve falında gökyüzünde birden fazla ay görmek

Kahve falında gökyüzünde birden fazla ay görmek sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine, yaşamının daha güzel hale geleceğine, her geçen gün mesleğinde ilerleyeceğine ve deneyim kazanarak uzman olacağına, karşısına pek çok aksilik ve engel çıkacağına, kişinin iş ve aşk hayatında karşılaşacağı olumlu gelişmelerin olacağına, bekar biriyse evliliği düşünmeye başlayacağını, yuva özlemini dindirmek için arayışlara gireceğine, borçlarınızı ödemede kolaylık yaşayacağınıza, kazancının artacağına, sevdiği ve değer verdiği kişileri mutlu etmek için hayırlı bazı atılımlar gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına delalettir.

Kahve falında gökyüzünde birden fazla ay gördüyseniz:

  • Ortaya çıkan durum veya koşulların kontrol edilmesi gerekiyor.

Kahve falında gökyüzünde birden fazla ay görmek hasara uğrayan bir eşyanın tamir edileceğine, kardeşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birden fazla ay görmek zenginliğine zenginlik, parasına para, lüksüne de lüks katacağına, dünya nimetlerinin en hayırlılarından daha fazla istifade edeceğine, düşmanını dost, dostunu da düşman sayacağına ve yanlış kimselere değer vereceğine tabir olunur.

Kahve falında birden çok ay görmek başarısız olacağına, rızık elde etmek için atıldığı işlerde elindekileri de kaybedeceğine, mutluluğun ve huzurun gün geçtikçe artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birden fazla ayakkabı almak kazancının hiçbir şekilde daha azalmayacağına, uzun uğraşlar ve büyük harcamalar sonucu kurulan işin sadece falı kapatan kişiye değil bütün ailesine kazanç sağlayacağına ve günden güne daha da büyüyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birden fazla bilgisayar görmek aile hayatında büyük bir mutluluğun yaşanacağına, başarılar yaşanacak ve büyük atılımlar yapılacak bir işe girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birden fazla muhabbet kuşu görmek verdiği sözleri yerine getirmek için uğraşacağına, işinden ekmeğinden olacağına delalet eder.

Kahve falında birden fazla cenin görmek herkesin bu işten ötürü çok büyük bir şaşkınlık yaşayacağına, sahip olduğu yetenekler ve beceriler sayesinde iş dünyasında çok iyi bir yer edineceğine delalet eder.

Kahve falında birden fazla gemi görmek isteklerinin gerçekleşeceğine, başarılarının artacağına, yanlıştan uzak durarak, her zaman doğru olanın peşinden gidileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir