AnaSayfa / Genel / Kahve falında gökyüzünde çift ay görmek

Kahve falında gökyüzünde çift ay görmek

Kahve falında gökyüzünde çift ay görmek sıkıntılarının geçeceğine, zorluklarının kalmayacağına, işlerinin birer birer yoluna girmeye başlayacağına, sevaplarını ve tövbelerini eksik etmeyeceğine bu durumdan da büyük bir manevi huzur duyacağına, aile hayatında çok iyi ve hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına, çok zor ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine, yeni bir ilişkiye başlanacağına, çok büyük adımlar atılacağına, yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, gün geçtikçe iş hayatında daha büyük verim saplanacağına ve çok büyük kazançlar elde edileceğine, büyük adımlar atılacağına ve işlerde hiç beklenmeyen bir başarıya erileceğine inanılır.

Kahve falında gökyüzünde çift ay gördüyseniz:

  • Maddi konularda dikkatli adımlar atılması gerekiyor.

Kahve falında gökyüzünde çift ay görmek yanlış giden neyse düzeltilmesi için uğraşılacağına, de işiyle büyük sükse ve ün yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çift ay görmek güzel günlerin geleceğine, dileklerinin ve dualarının da kabul olacağına, sadece istemenin ya da düşünmenin yetmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında gökyüzünde birçok ay görmek büyük paralara sahip olacağına, yıllar boyunca bolluk ve bereket içinde yaşanacağına, sorunların yakında son bulacağına, iş hayatı ile ilgili olarak atılan adımların başka kişilerin dikkatini çekeceğine delalet eder.

Kahve falında gökyüzü ve ay görmek toplumun saygınlığını kazanmış biri olunacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakında kurtulacağına yorulur.

Kahve falında gökyüzünde bir sürü ay görmek kısa süre içinde iyi kalpli ve güzel huylu bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, uzun zamandır gülmeyi unutan yüzünün yeninden güleceğine yorulur.

Kahve falında gökyüzünde iki ay görmek çok büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatı yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında gökyüzünde iki tane ay görmek deyim yerindeyse elinin kolunun bağlanacağına, şansının ve kısmetinin kapanacağına, elinin darlığa düşeceğine, hayırlı bir kısmet ile çok güzel kararlar verileceğine, rahatsızlık yaratan kişilerin geçmişte bırakılacağına işarettir.

Kahve falında gökyüzünde ay görmek çok büyük ve sorunlu olaylar yüzünden çok yıpranacağına, insanlardan gördüğü sevgi ve saygının da hiç eksilmeyeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir