AnaSayfa / Genel / Kahve falında gökyüzü ve yıldız görmek

Kahve falında gökyüzü ve yıldız görmek

Kahve falında gökyüzü ve yıldız görmek kin ve düşmanlığın olduğu insanlarla da uzlaşma ve barış sağlayacağına, hayatına anlam katacak şekilde yaşamaya başlayacağına, çok büyük işlere girerek büyük kazançlar elde edeceğine, çevresinin genişleyeceğine, etrafında hayırlı ve vefalı kişiler olacağına, aksiliklerin ve tersliklerin üst üste geleceğine, kendisine müjdeli haberlerin iletileceğine ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve eğer hanesinde bir hasta varsa yakın bir zamanda vefat edeceğine, yaşama isteğini ve yarınlara olan inancını da kaybedeceğine inanılır.

Kahve falında gökyüzü ve yıldız gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızı veya yaratıcılık gerektiren işlerinizi ilgilendiren konularda kendinizi aşabilir, denememiş şeyler denemek, gidilmemiş yollardan gitmek isteyebilirsiniz.

Kahve falında gökyüzünün yıldızlarla dolu olduğunu görmek maddi ve manevi olarak büyük zarar göreceğine, zenginlik kazanacağına, rakiplerinin çok daha ilerisinde bir konuma geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında gökyüzünü yıldızları görmek daha sonra işi çok iyi bir şekilde öğrenip çok kolay ve kazançlı şekilde projeler üreteceğine, bilgili ve görgülü kişilerle ahbaplık kuracağına delalet eder.

Kahve falında gökyüzü yıldız görmek işlerinin hafifleyeceğine, hayatının yoluna girmeye başlayacağına, yaşadığı üzüntülerden kurtulacağına yorulur.

Kahve falında gökyüzünde ay ve yıldız görmek şanssızlıkla boğuşacağı bir iş hayatına sahip olacağına ve eşler ya da sevgililer arasına kırgınlık ve uzun bir ayrılık süreci gireceğine, bir sebeple aile hayatında çok sıkıntılı ve zor dönemler yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gökyüzünde parlak yıldız görmek sürpriz gelişmelerle ve değişimlerle karşı karşıya kalacağına, kazancının ve zenginliğinin artacağına tabir olunur.

Kahve falında gökyüzünde yıldız görmek kişinin hayatındaki dengeleri yeniden sağlayabilmek için çaba harcayacağına, işlerinin hiçbir zaman aksamayacağına yorulur.

Kahve falında yıldız ve gökyüzü görmek sıkıntıların ardından neşe dolu günlerin de sizi beklediğine, çevresindeki kişilerden yana hayırsızlık göreceğine ve şanssızlık yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gökyüzünde büyük yıldız görmek en son atacağı bir adımdan ötürü maddi olarak bir kişi ile tartışmaya gireceğine, büyük bir kavgaya tutuşacağına, yükümlülüklerin ve kişinin omzundaki ağırlığın da azalacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir