AnaSayfa / Genel / Kahve falında gökyüzünde parlak yıldız görmek

Kahve falında gökyüzünde parlak yıldız görmek

Kahve falında gökyüzünde parlak yıldız görmek sahip olduğu mal varlığını başkalarına kaptıracağına, hakkını koruyamadığı gibi, ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine, maddi olarak kolaylık içinde olacağına, sıkıntıların zamanla çözüleceğine ve refah içinde olunacağına, bazı konser etkinliklerine katılacağına, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, sevdiği kişilere kavuşacağına, feraha ermeye, yapılan hatalar yüzünden elde bulunan fırsatların teker teker uçup gideceğine ve para kazanmak için verilen mücadelenin fiyaskoyla sonuçlanacağına delalettir.

Kahve falında gökyüzünde parlak yıldız gördüyseniz:

  • Belli bir olayın, düzenlemenin ya da anlaşmanın gidişatı ya da içeriği hakkındaki fikirleriniz mevcut durumun gösterdiğinden çok farklı olabilir.

Kahve falında gökyüzünde parlak yıldızlar görmek günlerin kâbusa döneceğine ve tüm keyfin kaçacağına, fikirlerini, düşüncelerini yanlış şekilde aktarması nedeniyle istenmeyen konuşmalar yapmak zorunda kalacağına tabir olunur.

Kahve falında gökyüzünde parlak yıldız görmek büyük bir sabır göstererek kendisini kötü olaylar ve tartışmaya girmekten koruyacağına, iş hayatında yükselmeye ve makam elde etmeye rivayet eder.

Kahve falında parlak yıldızları görmek sorumluluklarından da asla kaçmayacağına, başarıya giden yoldaki engellerin ortadan kaldırılacağına rivayet eder.

Kahve falında parlak yıldız görmek deyim yerindeyse hayatının daha derli toplu bir hale geleceğine, elinde bazı büyük projelerin yönetimi ile ilgili bilgiler ulaşacağına, bu projelerden birinin başına kendisinin getirileceğine delalet eder.

Kahve falında çok parlak yıldız görmek çok zor durumlara düşeceğine hakkında asılsız dedikodular çıkarılacağına, şansının kötüye gideceğine rivayet eder.

Kahve falında çok parlak yıldızlar görmek kendisini ferahlamış hissedeceğine, sınırlarının ve yapabileceklerini hesap ederek atılım yapacağına delalettir.

Kahve falında gökyüzünde parlak cisimler görmek başı sıkışanın çare bulmasına önayak olacağına, bir sebeple uzun zamandan beri yaptığı işinden olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gökyüzünü parlak görmek işlerinin açılacağına, hayatına bolluğun ve bereketin geleceğine, eşine söylediği yalanların ortaya çıkacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir