AnaSayfa / Genel / Kahve falında gökyüzünde yıldız görmek

Kahve falında gökyüzünde yıldız görmek

Kahve falında gökyüzünde yıldız görmek aile hayatının her zaman çok iyi bir şekilde gideceğine, herkesi kendi gibi zannedeceğine, ele geçen fırsatların bir bir kaçırılacağına, çalışmaların tek parça halinde zor bir şekilde değil aksine parçalar halinde ve daha kolay gerçekleştirileceğine, sorunların aşılacağına, sorunların altından kalkmak için çeşitli kararlar vereceğine ve verdiği kararların başarılı olması sayesinde kendisine olan güveninin artacağına, başarılarının devamlı olacağına, sorunlarının, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, insanlara her türlü yardımı yapacağına, çok hayırlı ve büyük kazançlar sağlayacak adımlar atılacağına işaret eder.

Kahve falında gökyüzünde yıldız gördüyseniz:

  • Ani tepkiler vermekten, ani hareketlerden, tartışmaları ortamlardan uzak durmakta fayda vardır.

Kahve falında gökyüzünden yıldız almak üzüleceğine, yıkılacağına, üzüleceğine ve bu kötü günlerin ardından dayanamayıp hastalanacağına rivayet eder.

Kahve falında gökyüzü yıldızları görmek yeni bir haneye sahip olunacağına  ve işlerin bir şekilde düzeltileceğine, parasal ve ruhsal sorunların artacağına, sıkıntılı ve üzüntülü bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında gökyüzünde yıldız kayması görmek gıybet edeceğine, sevdiği kişilerle büyük mutluluklar yaşayacağına işarettir.

Kahve falında gökyüzünü yıldızlarla görmek uğradığı zararı telafi etmek için aldığı borçları ödeyememesi üzerine borçların katlanacağına, sırtına daha büyük bir yük olarak bineceğine, kurulu düzenin bozulacağına, kötü sözler duyulacağına, kısmetin kapanacağına, geçim sıkıntısı yaşanacağına, özel hayatın ve aile hayatının bozulacağına, bazı sağlık sorunları yaşanacağına, huzurlu günlerin biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında gökyüzünde parlayan yıldızlar görmek kendisine bol sohbet, neşe ve eğlence getirecek, hayatına da değer katacak kimselerle karşılaşacağına, fal sahibinin çok daha kolay bir hayat yaşamaya başlayacağına yorulur.

Kahve falında gökyüzünde yıldız topluluğu görmek huzur ve mutluluk verici şeyler yaşayacağına, özellikle kişiyi mirastan mahrum bırakmak adına bazı çalışmalar ve kumpaslar içine girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında gökyüzünden yıldız yağdığını görmek karşısına uğur getirecek olan kişileri çıkaracağına, meslek hayattaki başarıların değerini yitireceğine tabir olunur.

Kahve falında gökyüzünde renkli yıldız görmek işlerinin kısa bir zaman içinde çok iyi bir hal alacakken karşılaşılacak bazı durumlardan ötürü yarıda kalacağına, yapılan bir hatadan ötürü uzun bir zaman boyunca pişmanlık duyulacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir