AnaSayfa / Genel / Kahve falında gökyüzünde ay ve yıldız görmek

Kahve falında gökyüzünde ay ve yıldız görmek

Kahve falında gökyüzünde ay ve yıldız görmek hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde ve hiç sıkıntı çekmeden kavuşacağına ve çok sağlıklı bir kişi olarak çok rahat edeceğine, insanların ortaklıklarını bitirme kararı alacağına, maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine, çok uzaktaki bir kişiden yaptığı iş ile ilgili olarak çok sevindirici ve çok büyük başarılar kazandıracak haberler alacağına, yüzünün güleceğine ve tabiri caizse gözlerinin parıldayacağına, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına ve başarısızlığa düşeceğine, işlerlik kazanıp insanla dolacağına, huzur ve neşeden bolca nasipleneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında gökyüzünde ay ve yıldız gördüyseniz:

  • Sizi desteklemek ya da ellerinden geldiğince size yardımcı olmak isteyen kişiler olabilir.

Kahve falında gökyüzünde yıldız ve ay görmek kısa bir süre önce tanışılan bir kişi ile yaşanacak bir gönül ilişkisinin evlilikle sonlanacağına, hayatın yoluna gireceğine alamet eder.

Kahve falında gökyüzünde ay ve yıldız görmek daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine ve hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, hem eğitim, hem iş hem de özel hayatında herkesten çok ileride olacağına yorulur.

Kahve falında ay ve yıldız görmek verilen emeklerin boşa çıkacağı bir döneme girileceğine, düşüncelerini net olarak açamayacağına işarettir.

Kahve falında ay yıldızlı kolye görmek çok ağır ve zor işleri daha kolay ve kısa zaman içinde yapacağına, hasta ise daha kötüye gideceğine işaret eder.

Kahve falında yıldız ay görmek aile hayatında yaşanan tatsızlıkların sona ereceğine, kendisi ile gururlanacağı işler yapacağına yorulur.

Kahve falında ay yıldız bayrak görmek yaşanan para sıkıntılarının son bulacağına, işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında gökte ay yıldız görmek sorunların tek kalemde silineceğine, ferahlığa çıkılacağına, iş değişikliğine gidileceğine tabir olunur.

Kahve falında ay ve yıldızı yanyana görmek çevresindeki herkese yardımcı olacağına, sıkıntılarına ve dertlerine çözüm arayacağına, çok kolay bir şekilde para elde edebilecek bir mevkiye geleceğine, borçlarından ve hastalıklarından kurtulacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir