AnaSayfa / Genel / Kahve falında gökyüzünde büyük yıldız görmek

Kahve falında gökyüzünde büyük yıldız görmek

Kahve falında gökyüzünde büyük yıldız görmek çevresindekilerle arasının açılacağına, daha büyük adımlar atılacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceği bir çalışma gerçekleştireceğine, sağlık sorunlarının artacağına, kısa süre içinde manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok zor durumlara düşeceğine, kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşılacağına, kişinin maddi hayatının eskisinden daha iyi olacağına alamet eder.

Kahve falında gökyüzünde büyük yıldız gördüyseniz:

  • Yapmanız gereken tek şey doğru odaklanmanız, ardından elinizin altındaki tüm kaynakları değerlendirmeye başlayabilirsiniz.

Kahve falında gökyüzünde büyük yıldız görmek ferahlık ve aydınlık dolu günlere ulaşılacağına, hayata başka pencerelerden de bakmayı bileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında gökyüzünde ay ve yıldız görmek eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine, çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına, arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, kafaya koyduklarını yapma imkânına sahip olacağına ve yaşamdan beklentilerini elde edeceğine yorulur.

Kahve falında gökyüzünden yıldız düştüğünü görmek art niyetli kimselere rastlayacağına, kazalarla ve belalarla deyim yerindeyse burun buruna geleceğine, huzurunun, mutluluğunun, azalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gökyüzünde yıldız kayması görmek gelişiminin hız kazanacağına, hayallerin gerçekleşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yıldızsız gökyüzü görmek bilgili, kültürlü ve donanımlı hale geleceğine, makam sahibi olacağına, eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde kullanacağına işarettir.

Kahve falında gökyüzü ve yıldızlar görmek keyif ve neşe içinde yaşayacağına, falı kapatan kişinin ihtiyaçlarını yeterli oranda karşılayamayacağına ve zor günler geçireceğine işarettir.

Kahve falında yıldızlarla dolu gökyüzü görmek moralini bozan durumlardan tez vakitte kurtulacağına, övgü dolu sözler işiteceğine delalet eder.

Kahve falında gökyüzünden yıldız almak kişinin çocuk hasreti çekeceğine, özellikle hayati tehlike arz eden durumlardan sıyrılarak eski rahat günlerine kavuşacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir