AnaSayfa / Genel / Kahve falında gökyüzünü yıldızları görmek

Kahve falında gökyüzünü yıldızları görmek

Kahve falında gökyüzünü yıldızları görmek arkasından her zaman güzel şeyler söyleyeceğine, emellere ulaşılacağına, üzüntülü ve zor günler yaşanacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma ve duruma gelineceğine, enerjisinin ve verimliliğinin düşeceğine, sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına, sevdikleri ile arasının açılacağına ve zor zamanlar geçireceğine, kalbini kıracağına, deneyim kazanacağına ve yaşama karşı daha güçlü, sabırlı ve hırslı biri haline geleceğine alamet eder.

Kahve falında gökyüzünü yıldızları gördüyseniz:

  • En iyisi sizin uzak durmanız olacak.

Kahve falında gökyüzünde büyük yıldız görmek büyük bir maddi refaha kavuşacağına, zorluk yaratan bir olayın kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, aile hayatında ve iş hayatında huzura erileceğine, huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına işarettir.

Kahve falında gökyüzü yıldızları görmek daha önce hiç yapmadığı şeyler yapmaya başlayacağına, maddi açıdan büyük zarar edileceğine, düşmanların yaşanılan kötü olaylar karşısında sevineceğine, büyük tartışmalar yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gece gökyüzünde yıldız görmek başarısız olacağına, huzurunu kaybedeceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayat sürüleceğine inanılır.

Kahve falında gökyüzünde parlayan yıldız görmek sürpriz ve olumlu gelişmeler yaşayacağına, çok büyük sıkıntıya düşeceğine, maddi ve manevi olarak zorluk yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gökyüzünden yıldız düştüğünü görmek maddi ve manevi açıdan zorluklarla karşılaşılacağına, tartışmalı durumlara düşüleceğine, iyi ruh halinin bozulacağına, yüreğinin sıkılacağına ve mutsuzluğunun tüm hayatını etkileyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında gökyüzünde yıldız ve ay görmek bir sebeple çok uzak bir yerden çok kötü bir haber alacağına, rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine ve yaptığı iş ile anılır olacağına delalet eder.

Kahve falında yıldızlı gökyüzü görmek sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zamanda sona ereceğine, en yüksek makamlara oturacağına, meslek hayatında imza ve söz yetkisine sahip kimse konumuna geleceğine yorulur.

Kahve falında gökyüzünde yıldız görmek ancak falı kapatan kişinin bu dedikoduyu ortadan kaldıracağına, üzücü durumlara düşüleceğine ve eşler arasına huzursuzluk yaşanacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir