AnaSayfa / Genel / Kahve falında yıldız ve gökyüzü görmek

Kahve falında yıldız ve gökyüzü görmek

Kahve falında yıldız ve gökyüzü görmek rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına, kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine, sıkıntılarını bir kenara kaldıracağına, yapacağı işler karşılığında eline geçecek olan kazanç sayesinde büyük başarılar gerçekleştireceğine, aile hayatında yaşanan tatsızlıkların sona ereceğine, çok hayırlı günler görüleceğine, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, yeni çalışmalar yapılacağına, çok büyük bir aile gibi hareket edileceğine, kendisine olan güveninin artacağına, eline geçen fırsatları çok hızlı bir şekilde değerlendireceğine, karşılaşılan onca ihanete rağmen hayatın idaresinin kaybedilmeyeceğine, sorunların kısa süre içinde düzeltileceğine, maddi ve manevi olarak büyük başarılar kazanılacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, insanlarla olan uyumunun ve iyi geçiminin de artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yıldız ve gökyüzü gördüyseniz:

  • Maddi açıdan büyümenize ya da rahatlamanıza katkısı olabilecek yenilikler yapılabilir.

Kahve falında gökyüzünde yıldız görmek her karlı işin arkasından da daha büyük kazanç getirecek işler yapacağına, bir akrabayla olan dargınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında gökyüzü yıldız görmek dertlerinin çözülmesinde yol göstereceğine, uğradığı zararın yakın bir zamanda telafi edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yıldızsız gökyüzü görmek ekmeğini alın teri ile kazanacağına, iş konusunda açılacak yeni bir sayfa sayesinde güzel günler görüleceğine, aile bireyleri arasındaki bağların daha sıkı bir hal alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gökyüzü ve yıldız görmek yaptığı ve yapacağı işler ile çok güzel yerlere gelip büyük paralar kazanacağına, ekmeğine haram sürmeyeceğine, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gökyüzünü yıldızlarla görmek çok büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine, omuzlarındaki yükün giderek ağırlaşmasıyla hayat enerjisinin düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında gökyüzünde yıldızları seyretmek hayır getirecek yollara girileceğine, yardıma muhtaç olan kişilere iş konusunda büyük yardımlarda bulunulacağına, istediğiniz gibi birisi ile tanışıp ilişkinizi evliliğe dönüştüreceğinize delalettir.

Kahve falında gökyüzünde parlak yıldız görmek makam, söz ve yetki sahibi olacağına, sıkıntılarında, dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına, yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine, kendi imkânları ile gerçekleştireceği bazı çalışmalara girişeceğine delalettir.

Kahve falında gökyüzünde renkli yıldız görmek işlerinin bozulması nedeniyle gelirinin ve rızkının azalacağına bu nedenle de üzülerek yataklara düşeceğine, berekete ve zenginliğe ulaşacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir