AnaSayfa / Genel / Kahve falında gökyüzünün yıldızlarla dolu olduğunu görmek

Kahve falında gökyüzünün yıldızlarla dolu olduğunu görmek

Kahve falında gökyüzünün yıldızlarla dolu olduğunu görmek sevdiği kişilerden biri ile arasının yaşanan bir tatsızlıktan dolayı açılacağına, zarar ettiği bir işte kendisine yardım edecek deneyimli biri sayesinde işleri toparlayacağına ve kazanç elde edeceğine, aile işlerinin başına geçeceğine ve hem ev, hem de iş yaşantısını beraber götürmek zorunda kalacağına, yaptığı işte çok iyi yerlere geleceğine, eline geçen fırsatları bu sayede çok hayırlı işler için kullanacağına, dinin emirlerini hiçe sayacağına, kendini dünya yaşantısına fazlaca kaptıracağına ve günah işlemekten çekinmeyeceğine, zenginlik içinde bir yaşam sürüleceğine, mutlu bir yuvanın temelinin atılacağına, bir sebeple borcun gittikçe artacağına, daha da büyüyüp ödenmeyecek hale geleceğine, kendine çeki düzen vereceğine alamet eder.

Kahve falında gökyüzünün yıldızlarla dolu olduğunu gördüyseniz:

  • Daha önce ziyaret etmediğiniz yerleri ziyaret ederek bazı fırsatlar yakalayabilirsiniz.

Kahve falında yıldızlarla dolu gökyüzü görmek kişinin karakteri ve çalışkanlığı ile iş alanında ismini altın harflerle yazdıracağına, rahatlayacağına, ferahlayacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına, sıkıntılarından kurtulması sayesinde rahat bir nefes alacağına ve kendini çok iyi hissedeceğine delalet eder.

Kahve falında gökyüzünün yıldızlarla dolu olduğunu görmek rahata ve huzura kavuşacağına, sakınılan bir şeye nazar değeceğine işarettir.

Kahve falında gökyüzünü yıldızlarla dolu görmek düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine, hayatını riske atmak istemediği için çevresindeki insanlara da dikkat edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında gökyüzünde parlayan yıldız görmek hayatının yoluna girmeye başlayacağına, bir sebeple hem kendi hem aile bireylerinin kaynaklarını kullanarak işin içinden çıkmaya çalışacağına, ancak bir türlü başaramayacağına ve istemeden de olsa işle ilgili geri dönüşü olmayan bir karar vereceğine tabir olunur.

Kahve falında gökyüzünde yıldız kayması görmek işlerin kapanacağına, canlanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gökyüzünü ve yıldızları görmek atılan her adımda hayırlı yollara girileceğine, kişinin mutluluğuna gölge düşüp, sıkıntılı günler geçireceğine inanılır.

Kahve falında gece gökyüzünde yıldız görmek yardıma muhtaç olan kişilere yardım etmek için çaba göstereceğine ve zorlukları yenmeleri için destek olacağına, parasızlıkla, yoklukla ve gözyaşıyla geçen günlerini de geride bırakacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gökyüzünde büyük yıldız görmek bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, büyük atılımlar yapacağına, kendisine destek olan insanları hiçbir zaman unutmayacağına ve yapacağı çok başarılı projeler ile önlenemez bir yükselişe geçeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir