AnaSayfa / Genel / Kahve falında gökten taş yağdığını görmek

Kahve falında gökten taş yağdığını görmek

Kahve falında gökten taş yağdığını görmek işlerinin bozulacağına, kazancının eksileceğine, problemlerinin bitmek bilmeyeceğine, kendi dualarının Allah katında kabul olacağına, manevi ve ailevi sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine, kötü ve zor günler yaşanacağına, yapılan bir çalışma sayesinde çok yakın bir zaman içinde sıkıntıların aşılacağına, mutlu ve güzel günler yaşanacağına, sorunların kısa sürede çözüme kavuşacağına, çok hayırlı kazançların elde edileceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, maddi olarak eksiye düşüleceğine delalettir.

Kahve falında gökten taş yağdığını gördüyseniz:

  • Fiziksel olarak kendinizi zorlamanız hedeflerinize ulaşmanızı sağlayabilir.

Kahve falında gökten taş yağdığını görmek yüreğinin sıkılacağına ve mutsuzluğunun tüm hayatını etkileyeceğine, beklenmedik kimselerden duyulacak kötü sözler yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına ve sosyal açıdan da içine kapanık bir döneme girileceğine delalet eder.

Kahve falında gökten meyve yağdığını görmek şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine, ancak daha sonra durumun düzeltilmesi sayesinde aradaki sıkıntıların çözüm bulacağına yorulur.

Kahve falında gökten elma yağdığını görmek çok büyük sorunlar ile başetmek zorunda kalacağına, özellikle şehir dışında eğitimlere gideceğine alamet etmektedir.

Kahve falında gökten kaya yağdığını görmek bol kazançlı bir işin başına geçileceğine, sevinçli haberlerin alınması ile büyük sevinç yaşanacağına, kişinin işlerinin de sağlığının da iyi olacağına alamet eder.

Kahve falında gökten para yağdığını görmek yüzünün gülmesine vesile olacak durumlar meydana geleceğine, çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gökten pamuk yağdığını görmek eline geçen fırsatların yeni yollar açması sayesinde maddi ve manevi durumunun gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, çok büyük ve kaçınılmaz bazı sorunlar ile yüz yüze geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında gökten pirinç yağdığını görmek en son model, en gösterişli arabalara bineceğine, yediğinin önünde yemediğinin arkasında olacağına, atılan her adımın çok daha büyük kazançlar getireceğine delalettir.

Kahve falında gökten nur yağdığını görmek çalışmaların bu sayede çok daha iyi bir hal alacağına, ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına ve işe ve iş sahibine zarar verecek hale geleceğine, çok büyük bir ferahlama ve rahatlık yaşayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir