AnaSayfa / Genel / Kahve falında gökten pamuk yağdığını görmek

Kahve falında gökten pamuk yağdığını görmek

Kahve falında gökten pamuk yağdığını görmek her şeyin ters gideceğine, güzel, ferah ve aydınlık günlere kavuşacağına, çok sayıda borca gireceğine, zorluklar karşısında göstereceği tutuma ve başka kişilere olan davranışlarına, hakkaniyetine göre değer kazanacağına, yetenekleri ile ön plana çıkacağına, dikkat çekeceğine, yaptığı hiçbir şeyden keyif alamayacağına, başarısız, mutsuz, hasta ve üzgün olacağına, zor ve kötü günler geçireceğine, zayıflayacağına tabir olunur.

Kahve falında gökten pamuk yağdığını gördüyseniz:

  • Çevrenizdekilerin düşüncelerine aldırmadan harekete geçebilirsiniz.

Kahve falında gökten pamuk yağdığını görmek sevgiliyle muhabbetin daha da derinleşmesine, zaman zaman ruhuna mevlit okutarak ölen kişiyi kendince yad edeceğine ve çok daha huzurlu olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında pamuk yağdığını görmek çok huzurlu ve mutlu bir hayata sahip olacağına, sıkıntıya düştüğü zamanlarda insanlardan çok yardım göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında gökten çekirge yağdığını görmek bir sebeple işlerinin kısa süre için aksayacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına yorulur.

Kahve falında gökten kaya yağdığını görmek üzüleceğine, çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalınacağına, aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına ve sorunların her gün biraz daha derinleşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında gökten pirinç yağdığını görmek kendisini üzecek ve sıkıntıya sokacak çeşitli durumlar ile karşılaşacağına, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, art niyetler taşımayacağına ve kimse hakkında kötü söz söylemeyeceğine işarettir.

Kahve falında gökten toprak yağdığını görmek her iki cihanda da cenneti bulmak için mücadele edeceğine, başına bir şey gelmemesi için Allah’a yalvaracağına ve her zaman şükredeceğine delalet eder.

Kahve falında gökten meyve yağdığını görmek uzun zamandan beri hayal edilen ve neredeyse gerçekleştirilmek üzere olan şeylerin yarıda kalacağına, aile bireyleri arasında tatsız durumların yaşanacağına, çok büyük maddi sorunların yakın bir zamanda işleri çok kötü etkileyeceğine, kendisini Allah’a yakın hissedeceğine ve kafasını yastığa rahat koyacağına inanılır.

Kahve falında gökten para yağdığını görmek durumun değişmesine, bir takım kişisel problemlerin baş göstereceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir