AnaSayfa / Genel / Kahve falında gökten meyve yağdığını görmek

Kahve falında gökten meyve yağdığını görmek

Kahve falında gökten meyve yağdığını görmek çocuklarının fazla olacağına, işlerinin açılacağına, kazancının artacağına, hayatının da düzene gireceğine, kişinin sosyal çevresinin evliliğine olumlu katkılarda bulunacağına, alınacak kötü bir haber yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, yaptığı işlerde kişinin iyi niyetinin suiistimal edileceğine, hayatı boyunca azın ne demek olduğunu bilmeyeceğine, dünyanın sonsuz nimetlerinden ve her türlü keyfinden bolca faydalanacağına, kişinin hayatında işlerin her zaman düzgün bir şekilde yürüyeceğine, variyetini çoğaltacağına, lüks içinde olacağına, rahat yaşayacağı imkânlara kavuşacağına ve refah seviyesinin artmasına vesile olacak işlere gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında gökten meyve yağdığını gördüyseniz:

  • İşinizi veya sağlığınızı ilgilendiren konularda aksilikler veya sıkıntılar olabilir.

Kahve falında gökten meyve yağdığını görmek uzun zaman önce alınmış olan borçların ödeneceğine, insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, aksiliklerin peşini bırakmayacağına, maddi zararının gittikçe büyüyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında gökten balık yağdığını görmek kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine, iş konularında ortaklar ile ters düşüleceğine inanılır.

Kahve falında gökten kar yağdığını görmek işinden anladığı için öncelikli olarak tercih edileceğine, kazancının düşeceğine ve bu nedenle yokluk içinde kalacağına işarettir.

Kahve falında gökten pirinç yağdığını görmek ters giden olayların düzeleceğine, yapılan çalışmaların ve ortaya konan projelerin kar ve mutluluk getireceğine alamet eder.

Kahve falında gök gürültülü yağmur yağdığını görmek maddi gücünün katlanacağına, bankadaki hesabının büyüyeceğine, sağlık sorunlarının çözüme kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında gökten elma yağdığını görmek kötü günlerinde bu kimselerin kendisine destek vereceğine, iş için çekilen ve yaşanan sıkıntılardan ötürü bir türlü ödenemeyen borcun kısa bir zaman içinde ödeneceğine, bu sayede rahat bir nefes alınacağına delalet eder.

Kahve falında gökten kum yağdığını görmek girilmiş olan bir davadan kazanmış bir şekilde çıkılacağına, bir süre kendini herkesten izole etmesine neden olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gökten altın yağdığını görmek beklemediği bir anda karşısına çıkacak kötü şeyler ile uğraşmak zorunda kalacağına, kendisini insanlara karşı kötüleyen ve işlerine balta vuran bir kişi ile çok sıkıntılı bir işe gireceğine, iyileşeceğine, dertlerinin dermanına, problemlerinin de çözümüne kavuşacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir