AnaSayfa / Genel / Kahve falında gökten para yağdığını görmek

Kahve falında gökten para yağdığını görmek

Kahve falında gökten para yağdığını görmek kavgalı aile bireyleri ile aralarındaki suların durulacağına ve daha aklı başında hareket etmenin sonucunda var olan sıkıntılı durumların sona erdirileceğine, iş ile ilgili beklenilen olumlu haberlerin beklenilen yerden güzel, sevindirici ve olumlu bir şekilde geleceğine, maddi sıkıntıların geride bırakılacağına, işlerde tatsız bir sürecin başlayacağına, çok hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, yaşanan sorunların belirsizlik yaratacağına, üzüntülerin ve tartışmaların uzun bir zaman süreceğine, iş hayatında ya da aile hayatında içine düştüğü sıkıntılardan sevdiği kişilerin edeceği dualar sayesinde kurtulacağına, sevilen ve değer verilen bir kişinin ihanetine uğranacağına, düşmanlık besleyen kişilerin ve rakiplerin çok sevineceği bir  duruma düşüleceğine, emeklerinin karşılığını hak ettiği şekilde alacağına ve yaşamının kendi istediği gibi ilerleyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında gökten para yağdığını gördüyseniz:

  • Eski kalıplardan ya da bakış açısından kurtulmalı yeni bakış açıları geliştirmelisiniz.

Kahve falında gökten para yağdığını görmek iş hayatında çok iyi kazanç ve başarı sağlayacak işlere girileceğine, sorunların sıkıntıların yakın bir arkadaştan alınacak yardım ile son bulacağına, kendi işlerini çok iyi bir seviyeye getiren fal sahibinin başka insanların da yardımına koşacağına delalet eder.

Kahve falında gökten kaya yağdığını görmek birçok sorunla karşı karşıya kalacağına, çok büyük ve üzücü haberler alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gökten bir şeyler yağdığını görmek üzüntülerin biteceğine, bol kazançlı günlere kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gökten toprak yağdığını görmek başına tekin olmayan olayların geleceğine, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında gökten nur yağdığını görmek kavgaların ve anlaşmazlıkların alacağına, çok başarılı ve hayırlı işlere imza atacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gökten pirinç yağdığını görmek hayatının bereketli ve verimli olacağına, kendisini üzen ve kederlendiren her ne varsa onlardan kurtulacağına, korkularını ve şüphelerini yeneceğine inanılır.

Kahve falında gök gürültülü yağmur yağdığını görmek alışveriş yapacağına, işlerin her geçen gün daha çok kişiye ulaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gökten buz yağdığını görmek kişinin düzeninin oturacağına ve işlerinin bundan sonra kendisinin istediği yönde ilerleyeceğine, gözünü bürüyen mal hırsı nedeniyle çok yanlış yollara gireceğine ve belalı kişilerle iş birliği yapacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir