AnaSayfa / Genel / Kahve falında gökten kaya yağdığını görmek

Kahve falında gökten kaya yağdığını görmek

Kahve falında gökten kaya yağdığını görmek koşuşturma nedeniyle kişinin hem ruhen hem de bedenen çok yorulacağına, yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına, yaptığı iş ile başarılı olacağına ve hayatını garanti altına alacağına, borçların sonlandırılacağına, yaptığı işlerin durma noktasına geleceğine, tartışmaların araya giren insanlar sayesinde çözüme kavuşacağına, daha rahat ve huzurlu bir yaşam süreceğine, elinde bulunan imkânların bitmek üzere olacağına alamet eder.

Kahve falında gökten kaya yağdığını gördüyseniz:

  • Olaylara yaklaşımınızın elinizden geldiğince zarif olmasında fayda var.

Kahve falında gökten kaya yağdığını görmek önemli bir projede çalışma arkadaşlarının takdirini toplayacak bir başarıya imza atacağına, yaptıkları ile takdire layık görülmeyi hak edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında gökten kül yağdığını görmek kötü bir duruma düşüleceğine, yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine, anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına, büyük bir projenin ortaya konulması sayesinde çok tanınan ve saygı duyulan bir kişi olacağına ve kazanılan bazı hayırlı kısmetler ile yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine alamet eder.

Kahve falında gökten balık yağdığını görmek içinde olduğu borçlar yüzünden kaybetme sınırına geleceğine, uzun yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında gökten ateş yağdığını görmek evinde ve işinde yardımcıları olacağına, beklenen işlerin bir an önce gerçek olacağına işarettir.

Kahve falında gökten taş yağdığını görmek kendini büyük bir çıkmazın içinde bulacağına ve sanki bugünlerin hiç geçmeyecekmiş de hayatının sonunun gelmiş gibi hissedeceğine, kendisine fırsatlar yaratacağına, zor işlerin altından kalkacağına ve çok uzun bir zamandan beri istediği mevkilere yakın bir zaman içinde geleceğine rivayet eder.

Kahve falında gökten çamur yağdığını görmek fal sahibinin tehlikeli insanlardan, kazalardan, belalardan, melanetli olaylardan ve musibetten uzak olacağına bu sayede huzurlu, sakin ve sessiz bir hayat süreceğine, maddi açıdan çıkmaza girdikleri ve sorunlu dönemler geçirdikleri sırada yardım eli uzatılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gökten çekirge yağdığını görmek korkularını ve şüphelerini yeneceğine, başarıya ve hayallere giden yolların kapanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gökten bir şeyler yağdığını görmek şansının ve kısmetinin önündeki engellerin kalkacağına, yazgısının güzelleşeceğine, alacağı desteği kısa bir zaman içinde çok sorun yaşadığı bir problemi çözeceğine, yardıma muhtaç insanlara büyük yardımlarda bulunacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir