AnaSayfa / Genel / Kahve falında gökten pirinç yağdığını görmek

Kahve falında gökten pirinç yağdığını görmek

Kahve falında gökten pirinç yağdığını görmek hem de kendisine manevi açıdan zarar vereceğine, işlerine ve kazancına nazar değeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına, hayalkırıklığı duyacağına, başarılı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, sevdiği kişilerden kötü sözler duyacağına, büyük paralar kazanılacağına, kendisine kötülük yapanları, düşmanlarını bile affedeceğine, çok büyük ve başarılı adımlar atılacağına, yapılan işlerdeki sorunların çok uzamadan ortadan kaldırılacağına ve çok büyük sorun yaratan bazı çalışmaların iptal edilip diğerlerine ağırlık verilmesi ile çok daha büyük kazançlar elde edileceğine işarettir.

Kahve falında gökten pirinç yağdığını gördüyseniz:

  • Plan ya da programlarınıza sadık kalmanın faydasını görebilirsiniz.

Kahve falında gökten pirinç yağdığını görmek iş kaybı yaşayacağına, az çalışarak çok gezeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında pirinç yağdığını görmek çok daha iyilerini yapmak için daha çok çaba sarfedeceğine, daha çok emek vereceğine ve hep daha iyi ve daha güzel şeyler yaparak insanlara örnek olacağına, başarıya ulaşacağına delalettir.

Kahve falında gökten yılan yağdığını görmek hastalanacağına, üzüleceğine, zararların günden güne artacağına delalet eder.

Kahve falında gökten kum yağdığını görmek kötü bir duruma düşürüleceğine, hiç beklemediği bir anda aile hayatında deyim yerindeyse bir deprem olacağına ve karşılaşılan bu durum yüzünden aile bireylerinin birbirlerine düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında gökten elma yağdığını görmek karanlıkların aydınlanacağına ve yapılacak olan bir iş sayesinde maddi olarak rahat bir hayat sürüleceğine, kolaylık sağlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gökten altın yağdığını görmek bir sebeple çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, dilediği gibi harcama yapacağına inanılır.

Kahve falında gökten çekirge yağdığını görmek şanssızlık yaşanacağına, kafasına koyduğuna ulaşacağına, sorunlarından, sıkıntılarından, mutsuzluklarından, huzursuzluklarından kurtulacağına, maddi zararını karşılayacağına, yüksek mertebeye geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında gökten çamur yağdığını görmek gelirinin artacağına, rızkının da genişleyeceğine, çok zor günler geçireceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir